Şahin GK kullanıcısının son içeriği

1. Ş

Yardım TWRP miui11

Merhaba arkadaşlar tek tuşla twrp de miui 11 veya miui12 fark ediyormu ? Miui12 de kullansak sorun çıkarmı?
  2. Ş

Yardım MİUİ 11.0.7 GÜNCELLEMESİNDE Ekran parlaklığını otomatik kısma

Mİ8 PRO cihazım MIUI 11.0.5 den 11.0.7 ye güncellendi dün fakat şuan ekran açınca ekran parlaklığını sonuna kadar kısmış şekilde açılıyor karanlık gözüküyor sebebi ne olabilir nasıl düzeltebilir im.
  3. Ş

Yardım Yazılım dan dolayı telefon ısınırmı

Mi8 pro cihazıma IMEI atıldı fakat yazılım yüklenirken cihaz brick oldu.Sonra düzeltildi fakat cihaz bu işlemlerden sonra ısınmaya başladı.Yazilimsal olabilir mi veya yazılımla düzelirmi. Not:cihaz brick işlemi yazılımla düzeltildi.Telefonda herhangi bir sökme işlemi olmadi.
  4. Ş

Çözüldü tek tuşla twrp

cihaza twrp yüklemeye çalışıyorum fakat yazma hatası veriyor.Sebebi ne olabilir.
  5. Ş

Yardım Mi 8 pro twrp kurma

Merhaba arkadaşlar telefona imei atıldı. Sıfırlamayı twrp den yap denildi fakat ses açma ve telefon kapatma tuşuna basıyorum main menü ye giriyor.Galiba twrp kurulumu yok nasıl kurabilirim.Telefonu nasıl sıfırlayabilirim
  6. Ş

Yardım Cihaz Şarjda Isınması

Telefon mi8 pro şarjda aşırı ısınmaya başladı sebebi ne olabilir
  7. Ş

Yardım Mi8 pro twrp rom

Merhaba arkadaşlar güncellemelerden sonra telefon şarjı kötüleşti.Uygun stabil rom ve twrp varmi mi8 pro
Üst Alt