Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam kilit ekranı şifresi tema yüklenince uyum sağlamıyor muş yani şifre girince şifreyi kabul etmiyormuş tema yi arkadaşıma önerdim o söyledi ben henüz telefon alıp deneyemedim.
Merhaba arakadaşlar xiaomi redmi note 6 pro 4/64 tg yani global versiyon telefon almak istiyorum root yapacağım için garantisiz almak istiyorum garantili ler zaten çok pahallı oluyor.
Bana güvenilir bir satıcı önerirmisiniz eğer cihaz sorunlu çıkarsa ilgilenecek biri
Yanlız ben jelatini...
Merhaba arkadaşlar garanti siz redmi note 6 pro 4/64 global tg bir telefon almak istiyorum bana satıcı önerirmisiniz birde xiaomi harun yani harun akyuz güvenilir mi
Asıl sormak istediğim ben harun akyuz e telefon india mı (ti) yoksa glaobal mi (tg) diye sordum bana çin dedi çin diyerek global...
Merhaba muratbalikci arkadaşıma katılıyorum benimde onerim kilit ekranının altına tema miuiturkiye ye aittir gibi bir şey yazılmıştı o kalkmalı bence evet bu tema ama tema olduğu belli olsun istemez bence bir çok kişi orjinal ios gibi olmalı bu arada henüz redmi note 6 pro telefon bulup...
Cevaplar için çok teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım.
1560078440
Hocam google kamera nedir nasıl kullanılır gözümden kaçmış kusura bakmayın
Not- üstteki mesajimda düzenleme yapamadim o yüzden 2. Mesajı yazmak zorunda kaldım
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım bu site ile karşılaştım benide araniza aldığınız için teşekkür ederim yaşım 30 henüz telefon alamadım ama redmi note 6 pro 4/64 global versiyon almayı düşünüyorum fakat hangi satıcıdan alacağıma karar veremedim ama büyük ihtimalle harun akyüz yani xiaomi...
Merhaba arkadaşlar ben amatör olarak photoshop ta logo tasarlıyorum ama bir çok resmi internetten png olarak alıp birleştiriyorum yani onları kendim yapmıyorum şimdi adodizayn da aynı şeyi yapıyor hazır ios logoları ile bu temayı yapmış denemedim fakat bütün yorumları okudum bir çok beğenen...
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım forum kurullarını bulamadım bula bilirsem okuyup sonra tanışma başlığında kendimi tanıtıcam admin yada yönetici arkadaşlardan biri linki buraya ata bilirse sevinirim
Hocam asıl yazmak istediğim ben bu tema başlığını görünce çok sevindim tam istediğim bir...