Sah1n kullanıcısının son içeriği

1. Sah1n

Yardım Mi 10T Pro Şarjı çok çabuk bitiyor

Merhaba arkadaşlar iyi geceler. Mi 10T pro kullanıyorum ve son güncellemeden sonra şarj aşırı bitiyor. Global sürüm kullanıyorum. Ayrıca şarj bittikten sonra da geç dolmaya başlıyor. Şarj kablosu ve adaptör orijinal hata yok yani. Ekte resim paylaşacağım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim...
  2. Sah1n

Yardım Hızlı Şarj Olmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar telefona ımeı attım ve attıktan sonra böyle ufak tefek sorunlarla karşılaşıyorum. Telefon eskiye göre çok geç şarj oluyor ve ne zaman şarja taksam "yavaş şarj oluyor" yazıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.
  3. Sah1n

Yardım Fotoğraflarda beyaz lekeler çıkıyor

Merhaba arkadaşlar 2 aydır Mi 10T pro kullanıyorum. İlk başlarda telefonu salladığımda ses falan kameradan gelmiyordu ve son 1haftadır telefonu salladığım da ses geliyor yere falan da hiç düşürmedim kendiliğinden oldu. Bu olaydan sonra ise geceleri fotoğraf çektiğim zaman beyaz lekeler çıkmaya...
  4. Sah1n

Yardım Facebook messenger tam ekran olmuyor

Merhaba arkadaşlar Facebook messenger uygulamasını kullanıyorum. Xiaomi mi6'dan mi 10 t proya geçtim. Daha önce bu sorunu hiç yaşamadım ne yaptıysam düzeltemedim. Lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. Sah1n

Yardım Mi 6 güncelleme sorunu

Teşekkür ederim hocam. Bunu indirdiğim de telefon sıfırlanır mı kayıtlar resimler falan silinir mi?
  6. Sah1n

2 kezdir aynı şey oluyor ama. Android pie 9 güncellemesi geldi herkese.
  7. Sah1n

Merhaba arkadaşlar benim telefon kafayı yedi sanırım yada sorun güncellemede. Normal internetim açıkken android pie güncellemesi var diyor. Aradan 3 4 gün geçince güncelleme yok diyor. Sonra tekrar pie bildirimi gelince wifiye bağlandığım da güncelleme yok diyor. Acil yardım ederseniz çok sevinirim.
  8. Sah1n

Soru Mi 6 10.3.1.0 güncellemesi geldi

Güncelleme yapmayan arkadaşlar en iyisini yapmışsınız. Hiç bir yenilik yok. Şarj deseniz aynı bir öncekinden farkı yok. Güncellediğime bin pişman oldum :/
  9. Sah1n

Yardım Mi10 Sorunları

Arkadaşlar Mi10 10.0.1.0 sürümü kararlı var bende. O geldikten sonra ses kayıt olmuyor. Mi10 beta da çalışıyordu global kararlı olunca artık otomatik çalışmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim...
  10. Sah1n

Yardım Mi6 Parmak İzi Sorunu

Aynı hocam değişen bişi yok parmak izi sorunuda aynı :(
  11. Sah1n

sorun düzelmedi hocam mavi tık yaptım aynı. Ayrıca ayarlara girdim fotoda göründüğü gibi menu tuşu yok çalışmıyor.
  12. Sah1n

1537455528 Hocam bu tik böyle mi olmalı kapalı mı?
  13. Sah1n

Merhaba arkadaşlar benim telefonun parmak izi okuyucusu sıkıntı yaratmaya başladı bu aralar. İlk başlarda öyle bir sıkıntım yoktu ama son 1 aydır bu sıkıntıyı yaşıyorum. Telefonumun sıkıntısı telefon cebimdeyken bile parmak izine basılması. Telefon cebimde veya her hangi bir cisimle temas...
  14. Sah1n

Rom Mi 6 Global Beta ( Miui 10 )

Arkadaşlar mi6 kullanıyorum bana her hangi bir güncelleme gelmedi ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz?
Üst Alt