sagapo33 kullanıcısının son içeriği

1. sagapo33

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V10.3.2.0 PEKMIXM Global Kararlı Rom

İnternet bağlantım var, bootloader kilidi kapalı
  2. sagapo33

Evet internet bağlantısı açık. Kilit açık değil. Telde hiçbir işlem yapmadım. Robot flash bootloader vs
  3. sagapo33

Merhabalar. Ben de 1 saat kadar önce geçtim pie ye fakat hiç bir değişiklik yok ya da ben fark etmedim. Bu pie denilen sürüm ne gibi değişiklikler getirdi bize anlamadım? Şekil şükül karanlık mod vs tın tın yani. Sanırım İphone a dönüş yapacağım.
  4. sagapo33

Soru Mart Güncelleme sorunu

Merhabalar. Bilgilerim aşağıdaki gibidir. Güncelleme ile ilgili bilgisi olan var mı acaba. Teşekkürler. Yüklü Rom ve Versiyon: 10.2.2.0 Global Kararlı Telefon Model: Mi Note 6 pro ( 32 gb )...
  5. sagapo33

Tema Turkuaz (Tema Markette Yayında) Ottoman

Tekrar Merhabaİlginiz için ayrıca teşekkürler. Global kararlı rom kullanıyorum. ( note 6 pro. 10.2.2.0 ) Bütün yolları ve önerileri denedim olmuyor. Ama kullanmış olduğum rom gibi KARARLIYIM bekleyeceğimnod~~
  6. sagapo33

Her ne kadar yükleyemesem de TEBRİKLER. Başarılarınızın devamı dileğiyle İnşaAllah...clap~~clap~~
  7. sagapo33

Merhabalar. Söylenilen ve uygulanması gereken her şeyi yaptım. Fakat efsane tema TURKUAZ'ı indiremedim maalesef...headbang~~
  8. sagapo33

Öncelikle cavap verme nezaketiniz için teşekkürler. Tekrar deneyeceğim. Umarım olurYes~~
  9. sagapo33

Merhabalar. 10.2.2.0 Global Kararlı olanlar bu efsane temayı kullanabilecek mi? mi note 6 pro
  10. sagapo33

Soru Sık Kullanılanlar.

Teşekkürler
  11. sagapo33

Soru Sık Kullanılanlar.

Çok teşekkürler üstadım. Tekrar bir bakacağım.handshake~~
  12. sagapo33

Soru Sık Kullanılanlar.

Öncelikle Cevap vardiğiniz için teşekkürler. MIUI 10.2.2.0 sürüm kullanıyorum. Gece Modu öazelliği yok maalesef.
  13. sagapo33

Soru Sık Kullanılanlar.

Merhaba Sayın MIUITürkiye kullanıcıları. Çok yeniyim sitede. Yanlış yerlere yazıyorsam da lütfen kusuruma bakmayın. Benim sorunum şudur; Mi Note 6 pro kullanıyorum. Ana ekrandayken sağa doğru kaydırdığımızda çıkan menünün siyah olduğunu fark ettim. Öncesinde açık renk olarak görünüyordu (...
Üst Alt