SafderunTR kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Evolution-x Ghost Screen Sorunu

Redmi note 7 kullanıcısıyım. Miui performans düşüklüğü yüzünden evolution-x rom'a geçtim. Performans, arayüz, pil olarak çok çok memnunum ancak dün akşam telefonu kullanırken bir uygulamadan çıktıktan sonra ekran ghost screen oluştuğunu fark ettin. Telefonu kapatıp yarım saat sonra açtığımda...
  2. S

Yardım TWRP Şifre Sorunu

Telefona twrp yükledikten sonra girdiğimde verilerim şifrelendiği için benden şifre istedi. Ekran pinini denedim, şifreyi kaldırarak denedim olmadı. Önemli dosyaların yedeklerini alıp format attım. Tekrar telefonu kurdum. Herşeyini yükledim. Twrp tekrar kurduğumda tekrar şifre istedi. En son...
  3. S

Yardım Tam ekranda bildirim barının gözükmesi.

Tam ekran herhangi bir uygulama kullanırken bildim çubuğu ve alt tuşlar aktifmiş gibi gözüküyor. Oyun oynarken de aşırı rahatsız ediyor. Çözüm yolu var mı acaba?
  4. S

Yardım Redmi Note 7 Açılışta Fastboota Giriyor

Merhabalar, youtube vanced yüklemek için root uninstaller ile stock orjinal youtube uygulamasını kaldırdım. Birde lucky patcher ile apk'lardaki sertifika doğrulama zorunluluğunu kaldırdım. Yeniden başlatınca fastboot moduna giriyor. Twrp recovery moduna girmede sorun yok ancak normal başlatınca...
  5. S

Yardım Androidi Başlatmak İçin

Öncelikle merhaba. Redmi note 7 telefonuma az önce twrp recovery yükledim. Fastboot modunda twrp flashladıktan sonra telefonu baştan başlattım. Ancak karşıma "Android'i başlatmak için şifrenizi girin" mesajı ile karşılaştım. Telefon şifremi twrp flashlamadan önce kaldırmıştım, yine de eski...
  6. S

Yardım Redmi Note 7 twrp sorunu

Merhabalar, redmi note 7 telefonuma güncelleme geldi. Önceden twrp yüklü olduğu için romu indirip twrp üzerinden flashlayarak güncelledim. Güncellemeden sonra twrp silinip stock recovery yüklendi. Tekrardan twrp yüklemek istediğimde birkaç sorun ile karşılaşıyorum. twrp atmak için bu programı...
  7. S

MIUI 11 Magisk root istediğine cevap vermiyor

Başlıkta da belirttiğim gibi magisk root istediğine cevap vermiyor, 1-2 dk sonra otomatik olarak root erişimi reddedildi cevabını alıyorum popup mesaj olarak. Miui 11 güncellemesini yaptıktan sonra oldu sanırsam. Magisk manager açtım, root isteği almadı, Magisk kaldırıp kurdum, yine olmadı...
  8. S

Yardım Telefonuma Herhangi Birşey Flashlayamıyorum.

Kilit açıldıktan sonra birdaha kapanmıyor diye biliyorum. Ve şuanda kontrol ettiğim zaman kilit açık gözüküyor.
  9. S

Cevaplar için ve ayrıca İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. 1572612588 Bu sefer list of devices kısmında bir boşluk çıktı. En iyisi yukarıda hocamın dediği gibi win7x64 cihazda denemek. Tavsiyeler için teşekkürler
  10. S

İlk twrp yüklediğimde win 7'den yüklemiştim ve ayı adımları yaptım hiçbir sıkıntı olmamıştı ama şaunda yanımda veya yakınımda win 7 bilgisayar yok ama virtual box programı üzerinde kurulu win 7 64bit isşletim sistemi kurulu ordan yapabilir miyim acaba?
  11. S

Yazdım zaten denediğimi. Twrp Yazılıyor Kısmında Kalıyor. Yüklemiyor. Ama cihazınızın doğru bağlanığ bağlanmadığı kontrol ediliyor kısmından geçiyor yazılıyor kısmında takılıyor.
  12. S

Aynı, birşey değişmedi. Flash enterledikten sonra usb çıkış sesi geldi. Herhangi bir realsiyon yok 1572611139 Cevap vermeyi unuttum. Yukarıda cevap yazdım
  13. S

Soru Twrp İle Güncellemek Format Atar Mı?

Teşekkürler Beyler Direk Flashladım Format Atılmadan Sürüm Yükseldi
  14. S

Sahibi olduğum redmi note 7 cihazıma 2 gün once twrp üzerinden güncelleme yükledim ve haliyle twrp gitti, root yetkim gitti. Tekrar twrp yüklemeye çalıştığımda ise hiçbir reaksiyon alamıyorum. Hem miui üzerinden indirdiğim twrp yükleme aracı hem de kendim manual yaptım ancak nafile. Bootloader...
  15. S

Soru Twrp İle Güncellemek Format Atar Mı?

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Twrp ile zipe tıklayınca bir seçenek çıkıyor o da flashlama seçeneği. Başka birsey yok. Biraz daha açık anlatım lazım. Çok fazla dosya/uygulama var hepsini yeniden yukleyemem.
Üst Alt