Safaksahin kullanıcısının son içeriği

1. S

Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

Bl kilidi acik Xiaomi 13, custom rom.yuklu, cihaz bu sene kapanmayacak tek sim aktif durumda. Server kaydını ne kadara yapiyorsunuz, birde içindeki rom degisicek mi ? Fiyat uygunsa yaptırmak mantıklı mı, çift telefon kullanıyorum problem yaşamıyorum şimdilik.
  2. S

Tavsiye Xiaomi 12s vs Xiaomi 13

Selam arkadaslar. Yd kayıtsız almayı düşünüyorum. Xiaomi 12s in tipini çok sevdim. Ama kayıt işini istanbulda kime yaptırırız ne kadar güvenli olur bı turlu öğrenemedim. BT kilidi açınca uzaktan kayıt yapılır diyenler oldu, ama güncelleme vs almaz IMEI gider dediler. Böyle bişey varmı emin...
  3. S

Yardım Bir garip Sarj sorunu ??

Arkadaslar merhaba. 6 7 senedir miroom lu mi6 kullaniyorum. 2 gundur soyle bir sorun yasiyorum. Telefon acikken hic bir sekilde sarj olmuyor, kulakligi gormuyor, kisaca type c soketi iptal oluyor. Soket bozuldu kirlendi vs sandim ama sorun o degil. Telefona usb kabloyu takip restart yaparsam...
  4. S

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Pie icin zoom lensi calisan modul ve gcam apksi varmi acaba. 2 gundur indirmedigim denemedigim kalmadi bulamadim bi turlu.
  5. S

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Hocam agps ayarlarıysa bahsettiğiniz yok yine aynı. Gps uydularını çok geç buluyor. Ve eu romdakine göre daha az uyduya bağlanıyor. Kasıtlı yaptıkları bişi sanırım.
  6. S

Miuiproda malesef gps sorunu var. Eu ya geçince aradaki farkı anlıyorsunuz. Şimdi gps i açar açmaz 3sn de bağlanıyor. Sırf bunun yüzünden miuiproyu bıraktım. Umarım düzeltirler.eu nun ekran süresi daha az malesef.
  7. S

Mi6 da son version pro kullanan ve şarjı çok geç dolan varmı acaba. Yoksa banamı denk geldi. Son betada sanki şarjı doldurmak çok,yavaşlamış ve gps sorunu var gibi duruyor.
  8. S

Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

İndirirken link gitti yahu şansa bak :)
  9. S

Rom EpicROMPlus_Mi6_MIUI10

Xda da mi mix 2 icin diye konu acilmis ama bizim mi 6 larada olurmu ki ? Deneyen olupta paylasan olursa cok iyi olur.
  10. S

Rom Resurrection Remix - Xiaomi Mi 6 (5.8.3)

Bu romu her telefonuma denedim hepsindede sorunlar yasadim. Niyeyse ben cok sevemedim. Birde mi6 nin miui romu varken buna gerek yok zaten. Miui romu ben daha orjinal daha kendine has buluyorum..
  11. S

Xiaomi mi 6 Antutu rekoru

Epic romla bende bu skoru aldim.
  12. S

Rehber XiaoMiTool - Rom/Root/twrp/recovery/edl/bootloader-Oto Yükleyici

Bu uygulama ile rootladim telefonu. Ama trwp recovery girdiğimde telefon hafızasında hiç dosya göremiyorum. Acaba bu uygulama ile direk epic rom kurabilirmiyim?
Üst Alt