Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bl kilidi acik Xiaomi 13, custom rom.yuklu, cihaz bu sene kapanmayacak tek sim aktif durumda. Server kaydını ne kadara yapiyorsunuz, birde içindeki rom degisicek mi ? Fiyat uygunsa yaptırmak mantıklı mı, çift telefon kullanıyorum problem yaşamıyorum şimdilik.
Selam arkadaslar. Yd kayıtsız almayı düşünüyorum. Xiaomi 12s in tipini çok sevdim. Ama kayıt işini istanbulda kime yaptırırız ne kadar güvenli olur bı turlu öğrenemedim. BT kilidi açınca uzaktan kayıt yapılır diyenler oldu, ama güncelleme vs almaz IMEI gider dediler. Böyle bişey varmı emin...
Arkadaslar merhaba.
6 7 senedir miroom lu mi6 kullaniyorum. 2 gundur soyle bir sorun yasiyorum. Telefon acikken hic bir sekilde sarj olmuyor, kulakligi gormuyor, kisaca type c soketi iptal oluyor. Soket bozuldu kirlendi vs sandim ama sorun o degil. Telefona usb kabloyu takip restart yaparsam...
Hocam agps ayarlarıysa bahsettiğiniz yok yine aynı. Gps uydularını çok geç buluyor. Ve eu romdakine göre daha az uyduya bağlanıyor. Kasıtlı yaptıkları bişi sanırım.
Miuiproda malesef gps sorunu var. Eu ya geçince aradaki farkı anlıyorsunuz. Şimdi gps i açar açmaz 3sn de bağlanıyor. Sırf bunun yüzünden miuiproyu bıraktım. Umarım düzeltirler.eu nun ekran süresi daha az malesef.
Mi6 da son version pro kullanan ve şarjı çok geç dolan varmı acaba. Yoksa banamı denk geldi. Son betada sanki şarjı doldurmak çok,yavaşlamış ve gps sorunu var gibi duruyor.
Bu romu her telefonuma denedim hepsindede sorunlar yasadim. Niyeyse ben cok sevemedim. Birde mi6 nin miui romu varken buna gerek yok zaten. Miui romu ben daha orjinal daha kendine has buluyorum..
Bu uygulama ile rootladim telefonu. Ama trwp recovery girdiğimde telefon hafızasında hiç dosya göremiyorum. Acaba bu uygulama ile direk epic rom kurabilirmiyim?