SafakB kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Mi 11T Pro Rom Tavsiyesi

Merhaba, Bildiğiniz gibi HyperOS güncellemesi henüz mi 11t Pro cihazına gelmedi ve en erken Q2'de geleceği söyleniyor bu sebeple ROM denemeye ve aramaya başladım çünkü MIUI'a artık katlanamıyorum. Aktif olarak Project Elixir Android 14 Rom'u kullanıyorum ancak bu romda ekran dalgalanması gibi...
  2. S

Yardım Ghosting sorunu

Merhaba 11t pro cihazımda ghosting ortaya çıktı yeniden başlatsam dahi geçmiyor ne yapabilirim?
  3. S

Soru Sivas Direnç Kaydı

Merhaba, Sivas'da güvenilir direnç kaydı yapan var mı? Teşekkürler.
  4. S

Diğer Mi 11T Pro İçin Kırılmaz cam ve Kılıf Önerisi

Merhabalar, Mi 11T Pro için kırılmaz cam ve kılıf arayışındayım dayanıklı olmasını istiyorum siz değerli hocalarımızın önerilerini bekliyorum.
  5. S

Yardım OrangeFox Recovery Rom Kurulumu Sonrası Mİ Logosunda Kalıyor.

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi cihaz recovery rom kurduktan sonra mi logosunda kalıyor ne yapmalıyım?
  6. S

Yardım Oppo a54 rom önerisi

Merhabalar oppo a54 için uygun olan herhangi bir rom arıyorum orijinal rom'u çok kötü. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  7. S

Çözüldü Kasma sorunu

Merhabalar, Son günlerde cihazda aşırı kasma var rom olarak MIUI Global 12.5.5 kullanmaktayım sanıyorum ki MIUI hiç stabil çalışmıyor. Telefonu rahatlatacak rom öneriniz var mıdır? Ayrıca cihaza IMEI atıldı rom kurarsam gider mi?
  8. S

Yardım Redmi Note 9s File System Ne Olmalı?

Merhabalar, Redmi Note 9s File System Ne Olmalı?
  9. S

Soru Note 9S MİUİ 13 Rom var mı?

Merhaba hocalarım, Note 9S MİUİ 13 Rom var mı?
  10. S

Yardım Cihaza yanlış rom atılması sonucunda BL Kilitlenip sistem sürekli reboot atıyor

Merhabalar başlıkta'da belirttiğim gibi Cihaza yanlış rom atılması sonucunda BL Kilitlenip sistem sürekli reboot atıyor ne yapabilirim?
  11. S

Soru Huawei y5 2019 fabrika ayarına sıfırlama sonrası kilitlenme.

Merhabalar başlıktaki cihazımı fabrika ayarına sıfırladım ancak kullanmadığım eski bir gmail hesabının şifresi istiyor ve bu bende yok. Ne yapabilirim?
  12. S

Soru İMEİ'yi rom atarken nasıl korurum?

Merhabalar hocalarım note9s cihazımda Global 12.5.2 Kararlı sürümü var ancak çok hantal çalışıyor cihaz bu yüzden farklı bir rom atmak istiyorum. Sorum şu rom atarken İMEİ'yi nasıl muhafaza edebilirim?
  13. S

Yardım Samsung SM-N910C İMEİ

Merhabalar hocalarım, samsung cihazımızda KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI sorunu mevcut nasıl İMEİ atabiliriz? ücretli ve ya ücretsiz destek tekliflerinizi bekliyorum.
  14. S

Yardım 4.5G Açılmıyor

Merhaba hocalarım 9s cihazımda 1 haftadır 4.5g üzerinden internete giremiyorum simgesi dahi gelmiyor. Normal arama yapabiliyorum imei tarafında sorun yok gibi duruyor ne yapmalıyım?
  15. S

Soru Recovery ve magisk işlemi

Merhabalar yeni rom kurdum ancak magisk flashlamayi unuttum sorum şu ben tekrar twrp + magisk flashlasam veriler silinirmi? Yüklenen uygulamar vs.
Üst Alt