safak_ismet kullanıcısının son içeriği

1. safak_ismet

Soru Hızlı Şarj Olmuyor

Redmi Note 8 PRO kullanıyorum durduk yere hızlı şarj özelliği kayboldu. MIUI 12.0.3.0 güncellemesini yaptıktan sonra pil konusunda biraz kötüleşme oldu sanki. Adaptör aynı, kablosuda aynı. Acaba güncellemeden kaynaklı bir sorun mudur ? Eğer güncelleme kaynaklı bir sorun ise gelecek bir...
  2. safak_ismet

Yardım WhatsApp sesli mesajların müziklerde gözükmesi

Whatsapptan sesli mesaj geldiğinde gelen ses play müziğe gidiyor sebebi nedir ? Nasıl önleyebilirim ? Daha geçen sefer 600 tane sesli mesajı silmek zorunda kalmıştım play müzikten
  3. safak_ismet

Çözüldü Redmi note 8 pro göremediğim video ve resimler

Depolamada video ve resimlerin 45 gb yer kapladığı gözüküyor yalnız temizlik programlarında vs. öyle bir şey gözükmüyor. Ne olduysa sildiğim bir videoyu geri getirmek için yüklediğim uygulamadan sonra oldu (Video recovery) aradığım videoyu bulduktan sonra uygulamanın oluşturduğu dosyayı sildim...
  4. safak_ismet

Yardım .

Yanlışlıkla sildiğim bir videoyu geri getirmek için video recovery diye bir uygulama indirdim silinen videoları getirdiği dosyada 45 gb video olduğu yazıyordu ayarlardan depolamaya baktığımda resim, videoların 86 GB yer kapladığını gösteriyordu. İstediğim videoyu bulduktan sonra dosyayı sildim...
Üst Alt