sadık358 kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru 17 pro max a özel videolu anlatım tek tıkla bl kilidi açma

eyvallah teşekkür ederim sizde güle güle kullanın iyi bayramlar herkese
  2. S

çok enteresan rom u pc den sildim tekrar indirdim telefonu fastboot moduna aldım indirdiğimi sildim tekrar siteden indirdim teli fastboot moduna alıp upgrade bat dosyasını çalıştırdım y harfini bastım şuan yüklüyor çok enteresan
  3. S

enteresan geçen 3.0.45 eu rom u kurdum bunda direk kapanıyor
  4. S

telefonumu bul mi cloud bunların kapanması gerekiyormu peki telefonumu bul ve xiaomi cloud kapalı olması gerekiyormu fastboot modunda kurarken
  5. S

twrp kurulu değil fakat telefonun kendi güncelleme menüsünden güncelleme paketini seçin bölümünden önceden zip olarak attığım romu kurabiliyorduk bunda olmazmı ?
  6. S

geliştirici seçenekler ve usb hata ayıklama açık sıkıntı yok o tarafta zip olarak telefona atıp kurabilirmiyim
  7. S

fastboot moduna alıp bağladım upgrade bat dosyasına tıkladıgımda pc de siyah ekran açıldı telefonu gördü y ile komut verince ekran kapatıyor pc de yüklemey geçmiyor 1774119121 Waiting for device... Your device: popsicle Compatible devices: pandora Press any key to continue . . . bu yazı...
  8. S

upgrade bat dosyasına tıklayıp y ye bastıgımda yükleme neden yapmıyor
  9. S

teşekkürler bende indirip kurayım
  10. S

eu rom 3.0.304 güncellemesi geldi kurmalımıyız facebookta sakın kurmayın bootloader kilidi kapanıyor diye birsey okudum açıkcası eu rom güncellerken neden kapansın
  11. S

tesekkurler hallettim eu romdayız ilk izlenimlerim iyi android auto geri geldi ve bildirimler düzeldi birde şimdi bir haber aldım tüm xiaomiler için server lar açılmış kayıt ettirebileceğiz 1773610815 bu yöntem 17 serisi için
  12. S

ben bu romu indirdim twrp mi kurmam gerekiyor yoksa fastboot a girerek mi kuruluyor bu rom
  13. S

Bl kilidi acildi şimdi sormak istediğim 17 pro Max için eu rom u temiz bir şekilde nasıl kurarız yada kuran varmı stabil çalışıyor mu çalışmayan herhangi bir özelliği varmı bilgilendirirseniz bende eu rom kurmak istiyorum
  14. S

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

benim bir sorum olacak telefonum 17 pro max sürüm 3.045 telefonun usb ve oem açık pc ye bagladım suan fastboot moduna geldi pc telefonu algıladı kilit açma programında cihaz bağlantısı bekleniyor yazıyor ama 10 dakikadır böyle o yazıda kaldı biryerde yanlışlıkmı var 1773519051 en güncel driver...
  15. S

Araçlar 8 Elite Gen 5 İşlemcili Cihazlar İçin Tek Tıkla Bootloader Açma Uygulaması (CN CİHAZLAR DAHİL)

bende fastboot moduna aldı sonrasında telefon tekrar pc ye bağlanma sesi geldi fakat cihaz baglantısı bekleniyor diyor
Üst Alt