Sadi kullanıcısının son içeriği

1. Sadi

Yardım Orjinal fotoğrafı indir sorunu

Arkadaşlar merhaba tel değiştim mi clouddan fotoğrafları senkronize ettim lakin 1 fotoğraftan 10 tane var ver birinde resimdeki gibi indir seçeneği var basıyorum ama görsellerdeki gibi indirme yapmadan uyarı veriyor söz konusu fotoğtafların kalite ve çözünürlüğü çok kötü tahminimce indirme...
  2. Sadi

Yardım Galeride fotoğraflar çoğalıyor lütfen yardım

redmi mi 10s sorun bende de mevcut ve 1 fotoğraftan 30 tane var nerdeyse. Ve 1 ini silince diğerleri desteklenmiyor şeklinde uyarı veriyor çözüm bulan var mı kararlı rom yüklü bende
  3. Sadi

Services Low Memory hatası

Note3 de başıma gelmişti kurulum işe yaramamıştı da bakalım bi umarım donanımsal değildir. Teşekkür ederim MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Sadi

Global 8.2.8 yüklü uygulamalar kapalı olmasına rağmen 10 dk bir felan uyarı çıkıp kayboluyor MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. Sadi

. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. Sadi

Arkadaşlar telefonda son 1 haftadır belirli sürelerde services low memory diye uyarı çıkıp kayboluyor neyden kaynaklı sizce nasıl çözebilirim donanımsal bir sorun olabilir mi ? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Sadi

Yardım Üst Bar Kararma Sorunu

Fabrika ayarlarına dönmekle çözmüştüm olayı. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Sadi

Sohbet Kim Hangi Zilsesi veya Melodiyi Kullanıyor Acaba....

Ben de :) MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Sadi

Yardım Bildirim Çubuğu Kararması

Bende düzelmişti fabrika ayarlarına dönünce MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Sadi

Yardım Bildirim Çubuğu Kararması

Beyler çözüm fabrika ayarlarına dönmek yaklaşık 3 ay önce başıma gelmişti. MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Sadi

Soru Mi video sorunu

Ben de öyle düşünüyorum da videolar tam ekran yatay şekilde açılıyor MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. Sadi

Soru Mi video sorunu

Arkadaşlar mi videoda açılan videolar neden hep yatay şekilde açılıyor ? MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Sadi

Haber MIUI 9 Global Tanıtım (Quick Cardda var)

Ekran görüntüsünü aldıktan sonra kaydır seçeneğine tıklayınız :) MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. Sadi

O kısma ekleme yapmaya çalıştım ama internet bağlantısı yok uyarısı veriyor :) MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. Sadi

Farkedebildiğim özellikler bu kadar [emoji23] MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt