Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün yeni yazılım yüklediler. Şarj 93 ten 100 e 10 dakikada yükseldi tamam oldu dedik eve geldim oyun video sıfırladım. Şimdi 1 saattir yüzde 10 daha yeni oldu.nasil is bu anlamadım. Yüzde 90dan sonra hızlı doluyor. Ama yüzde 90 a getirene kadar 19 saat şarjda bekletiyorum. Kafayı yicem.
arkadaşlar dün akşam başka bi arkadaşın şarj cihazını taktım. telfon şarj oluyor bildirimi 2 saniyede bir geldi geldi gitti. bende çıkardım eve gittim kendi şarj cihazıma bağladım aynısını yapmaya başladı şarj almadı. sonra telefonu yeniden başladıttım bu seferde şarj oluyor ama hızlı şarj...
Telefonu malesef düşürdüm balkondan iki hafta bile kullanamadan. Kulaklik bölgesi kirildi. Herşeyi çalışıyor ama sebeke yok. Aldığım yer çöp bu dediler. Şimdi yenisini alıcam ama 12t almak istedim imei atılmıyor 11t var ona atılıyor dedi. Odami yazilimla atılıyor yone tek hata düşer mi? 12 t...
Ben redmi note 10 pro aldım imei attilar yazılımla aldığım yer. Ama sadece bi tane imei atılıyor ikinci hatta atılmıyor dediler. Tek hat kullanirsin dediler. Elimdede iki hat var. Bu doğrumudur?
baktım o klasör boş. dosya yöneticisinden ikinci uygulamalar klasoru var orda wp var ana bellekteki downloada taşıdım pcden açıyrum ordada boş çıkıyor.
arkadaşlar mi note 2 den redmi note10 proya geçtim. eski telefonumda 2 whatsapp vardi çift hat. yeni telefona ana depodaki whatsapp klasörünü taşıdım. yine wp indirip klonladım. ana wp yedeği buldu ama klon wp yedek bulamıyor. eski telefonumda bu ikinci wp klasrü başka bir yerdemidir ne yapmam...
arkadaşlar dün redmi 10 pro 8/128 aldım. almadan önce burdan ve başka internet sitelerinden direnç olayı ve ana karta müdahale edilip imei atıldığını okudum. telefoncuya sordum öyle bişey yok bu sadece pco nun bi kaç serisinde var biz xiaomiden randevu alıyoruz haftaya gelip imei ni attıcaz...
iyide bende güncellemeleri kaldır yok. tüm verileri temizle var işe yaramıyor o. ve uygulama devre dışı. etkinleştir diyorum dekrar devre dışı kalıyor kendi kendine.
tek tek seçince iniyor ama tüünü seçe tıklayıp indire basınca toplu indirme henüz desteklenmemektedir diyor. ama gerek kalmadı sagolun. micloud windows için uygulamasını buldum onda indirdim. teşekkürler.
izmir kemeraltında xiaomi yazan bi servise girmiştim 4 ay önce 250 lira dediler yan sanayi. ekranım çatlak dokunmatiğinde sorun yok. o yüzden böyle kullan orjinalliği bozulmasın. bi kere değişince tam verim alamazsın demişti adam. servisin adını bilmiyorum ama konumunu atabilirim.
arkadaşlar cloudda 5 gb aalan var ve çağrı kayıtları ile doldu. tel hafızasında fazladan 2000 kayıt cloudda ise 7000 civarı kayıt var. hepsini bilgisayarıma yedeklemek için taşımak istiyorum.hafızadakileri kablo ile katardım tamam ama cloudda toplu indirme yapamıyorum. henüz desteklememektedir...
BAZI UYGULAMALAR İLE TELEONUMUZ TAKİP EDİLEBİLİYOR. BUNLARDAN BAZILARINI KULLANMA DENEYİMİM OLDU VE AKTİF OLARAK BİRİNDE OĞLUM İÇİN KULLANIYORUM. BU UYGULAMALAR İLE WHATSAM SMS YAZIŞMALARAI ARAMA KAYITLARI SES KAYITLARI KONUM GİBİ HERŞEYE ULAŞILABİLİYOR BAŞKA BİR TELEFON TARAFINDAN. VE BU...
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım nfc sensörü sayesinde okuyor muş. Dediğin gibi İstanbul kartta var ama izmir için bu uygulama yapılmamış. Tel sadece ötüyor. Temassız kredi kartım yok ama onuda ekleyip alış veriş yapılıyormuş.
Arkadaşlar mi note 2 miui 10 son sürüm telefonum var. İzmirde yaşıyorum. İzmirim Kent kartım var otobüs kartı. Bu kartı telefonun kamera bölümüne doğru koyduğumda bi bildirim sesi çıkıyor ama bildirim simgesi veya bişey çıkmıyor. Bu nedir bilen varmı? Temassız kartı olan arkadaşlarda denesin...