Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dün akşam başka bi arkadaşın şarj cihazını taktım. telfon şarj oluyor bildirimi 2 saniyede bir geldi geldi gitti. bende çıkardım eve gittim kendi şarj cihazıma bağladım aynısını yapmaya başladı şarj almadı. sonra telefonu yeniden başladıttım bu seferde şarj oluyor ama hızlı şarj...
arkadaşlar mi note 2 den redmi note10 proya geçtim. eski telefonumda 2 whatsapp vardi çift hat. yeni telefona ana depodaki whatsapp klasörünü taşıdım. yine wp indirip klonladım. ana wp yedeği buldu ama klon wp yedek bulamıyor. eski telefonumda bu ikinci wp klasrü başka bir yerdemidir ne yapmam...
arkadaşlar dün redmi 10 pro 8/128 aldım. almadan önce burdan ve başka internet sitelerinden direnç olayı ve ana karta müdahale edilip imei atıldığını okudum. telefoncuya sordum öyle bişey yok bu sadece pco nun bi kaç serisinde var biz xiaomiden randevu alıyoruz haftaya gelip imei ni attıcaz...
arkadaşlar cloudda 5 gb aalan var ve çağrı kayıtları ile doldu. tel hafızasında fazladan 2000 kayıt cloudda ise 7000 civarı kayıt var. hepsini bilgisayarıma yedeklemek için taşımak istiyorum.hafızadakileri kablo ile katardım tamam ama cloudda toplu indirme yapamıyorum. henüz desteklememektedir...
BAZI UYGULAMALAR İLE TELEONUMUZ TAKİP EDİLEBİLİYOR. BUNLARDAN BAZILARINI KULLANMA DENEYİMİM OLDU VE AKTİF OLARAK BİRİNDE OĞLUM İÇİN KULLANIYORUM. BU UYGULAMALAR İLE WHATSAM SMS YAZIŞMALARAI ARAMA KAYITLARI SES KAYITLARI KONUM GİBİ HERŞEYE ULAŞILABİLİYOR BAŞKA BİR TELEFON TARAFINDAN. VE BU...
Teşekkür ederim. Biraz araştırdım nfc sensörü sayesinde okuyor muş. Dediğin gibi İstanbul kartta var ama izmir için bu uygulama yapılmamış. Tel sadece ötüyor. Temassız kredi kartım yok ama onuda ekleyip alış veriş yapılıyormuş.
Arkadaşlar mi note 2 miui 10 son sürüm telefonum var. İzmirde yaşıyorum. İzmirim Kent kartım var otobüs kartı. Bu kartı telefonun kamera bölümüne doğru koyduğumda bi bildirim sesi çıkıyor ama bildirim simgesi veya bişey çıkmıyor. Bu nedir bilen varmı? Temassız kartı olan arkadaşlarda denesin...
arkadaşlar mi note 2 var son sürüm. kamerayı açıyorum, fotoğraf modunda normal ama video kayıt apıcam videoya basıyorum birden ortaya zoom yapıyor ve kaydı oye yapıyor. zoom yapıyorum yakınlasıyor ama uzaklasmıyor. uzaklasıyor ama videoya geçiş yaptıgım zoom a uzaklasıyor daha gerisi olmuyor...
son 1 aylık konuşalar gitmesin diye ikinci alanda whatsapp kurdum yedekemeyi oraya indirdim. ama ilk alanda ikinci alana ait dosya klasorler yok ben buna nasıl ulaşırım?
Olan oldu artık ama Google drive da whqtsapp yedegi buldum geçen ayın 21 ine ait aylık yedekliyirmus 1. 1 gb lik fotolar var orda 1 aylık kaybım var ama olsun aba gecen senenin lazımdı. Videoları yedekleme kapalıymış ama yinede bunada şükür. Galeri için yapabileceğim bişey yok.
Senkronizasyon açık ama galeri için değil ve sürekli yedekliyyor. Belli bir tarihe kadar olan galerideki fotolar Google fotolarda yedekli ama whatsapp daki fotolar yedeklenmiyor zaten. Benim için önemli olan whatsapp fotoları.
arkadaşlar telefonumu işyerinde bilgisayara bağladım şarj için. neyse eve geldim yolda farkettim whatsappda 4bine yakın foto vardı 1300 kalmış videolar fln hepsi silinmiş. iki whatsapp var didiğeride aynı şeki,lde. sinirim bozuldu telefonu bi kaçkerede yeniden başlattım bişey değişmedi. sonra...
Arkadaşlar önceki güncellemelerden dilim yandı artık sazan gibi atlamiyacagim. Güncelleme geldi ama bekleyeceğim bi süre. Bi daha ayni şeyleri yasayamam.