Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda watch gt3 almayı planlıyorum fakat bu saat mi 9t ile iletişimi nasıldır? Kullanan var mı bilmiyorum ama varsa eğer bilgi verirse sevinirim ona göre ya alacağım yada vazgeçeceğim.
Kullandığım rom aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi EU 12.5.2 stabil
herkese merhabalar.bugun yeni mi 9T telefon aldım yurtdışı kayıt işlemi için bi hafta beklememi söylediler.telefona font yüklemek istedim temalardan bölgeleri değiştirip font yükleyip uygula dediğimde cihaz kapanıp açılacaktı şuan kapandı açılma ekranında yani mi yazan ekranda kaldı buardan...
Herkese merhaba bir kaçgündür formda bakmadığım denemediğim yöntem kalmadı, sorunum şu. Mi 9T cihazımı kardeşim trlefoncuya götürerek yükseltme yaptırmak şstemiş fakat telefoncular saolsun bl kilitli iken yüklemeye kalkmışlar. Ve açik olan cihaz kapalı duruma geçmiş. Şuan bl kapalı ve cihazda...
1- Fastboot rom indirin.
2- Mi flash indirin.
3- Telefonu fastboota alıp mi flashı açın.
4- Mi flash telefonu gördükten sonra indirdiğiniz romu flashlayın. Alttan clean all and lock seçeneğini sakın seçmeyin!
Youtubedan videolara da göz atabilirsiniz.
merhabalar bu yapılması gereken...