saddosa kullanıcısının son içeriği

1. S

Çözüldü Resmi WhatsApp uygulaması hatası (%100 çözüm)

Bu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım...
  2. S

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Bu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım...
  3. S

Rehber Rootlu Cihazlarda Google Play Strong Integrity Sorunu Çözümü (Android 13+ Custom ROM'lar)

Hocam bu sekilde WhatsApp resmi olmayan sürüm kullaniyorsunuz hatasinida gecebiliyor muyuz peki? 22101320I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Çekiliş 🎶 3 Aylık Spotify Premium Kod Çekilişi! 🎧

Katılıyorum 22101320I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Soru Whatsapp giremiyorum ve brick olmadan bootloader nasıl kapatırım

PIFS China modülünü de bir dene hocam ben onu yükleyince kapatıp açınca watsab doğrulaması geldi 22101320G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Yardım WhatsApp resmi değil hatası?

https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=https://forum.miuiturkiye.net/konu/giris-yapmak-icin-resmi-whatsapp-uygulamasina-sahip-olmaniz-gerekir-hatasi-cozumu.152013/&share_tid=152013&share_fid=109546&share_type=t&link_source=app 22101320G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Rehber Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Çözümü

Taiwan romla bu şekilde WhatsAppi kurtardim teşekkür ederim 22101320G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Rom Redmi Note 10 Pro (sweet) Endonezya MIUI 14 A13

bu romun fastbootunu indirdim miflash tool ile temiz kurulum yaptım ancak açılışta mi14 görünüyor sonra main menü kısmına geçiyor neyi yanlış yaptım acaba arkadaşlar
  9. S

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Peki imei silindiğinde efs yedeğini tekrar yüklersek şebeke geri geliyor mu ? M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Hocam peki 13.0.6 Endonezya modem dosyasını twrp ile nasıl atarım onun dosyası ayrımı oluyor M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Haber Redmi Note 10 Pro ve Pro Max sorunsuz modem dosyası gece modu ve AI çalışıyor

Hocam günaydın eski modem dosyasının üzerine Endonezya 13.0.6 modem dosyası flashlansa sıkıntı olur mu twrp ile flashlayacağım M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım Silinen Ses Dosyasını Kurtarmak

Mailini yaz hocam M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Yardım Silinen Ses Dosyasını Kurtarmak

Mail yada telefon numaranı yaz crackli olanı atayım M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Yardım WhatsApp arkaplanda çalışmıyor.

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.Bende WhatsAppaero kullanıyorum yıllardır dün telefona temiz kurulumla endenozya rom kurdum WhatsApp kurdum banada bildirim gelmiyordu önbelleği temizle ve verileri temizleme yaptım tekrardan WhatsApp kurulumu yaparken yedeği yüklemeden kurdum bildirim...
  15. S

Rom [ MIUI 11 ] Android 9/ 10 DEODEX Endonezya

Ama ben yedek alırken persist dosyasını yedeklememişim işe yarar mı
Üst Alt