saddosa kullanıcısının son içeriği

1. S

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Pipleri guncelliyor güncelleme bitince tekrar oy uzantılı dosyayı calistirin 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Bu tekrar kontrol edeyim dedim bu seferde doğrulanamadi oturum açıp tekrar deneyin diyor ne yapmam lazim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Teşekkür ederim [emoji106] 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Başarıyla eklendi diyor şimdi 72 saat sonra kilit açabilir miyim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Yardım Bootloader Kilit Açma Süresi Sonunda Alınan Hata.

Ayarlar xiaomi hesabı cihazlar telefonunu seç orda görünüyor hocam bende aynı dertteyim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Çözüldü Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

İyi oldu telefondan başvuru yaptim bilgisayarla uğraşmadan ama 3 ocağa gün verdi inşallah o zaman başvuru onaylanır teşekkür ediyorum 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Teşekkürler ikinci alanda yaptım oldu emeklerinize sağlık 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Ben tester degilim. Dayanamadım güncelledim ama pil ikonundan başka bı değişiklik göremedim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Şuan bir güncelleme geldi ama kafamı karistirdiniz hocam yükleyip yuklememe arasında kaldım 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acaba [emoji848] 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK.

Hocam ben bu işlemi yaptım arama gelince ekranda görünmüyor yukardan aşağı bildirim kısmına bakınca görünüyor ne yaptıysam olmadı neyi yanlış yaptım acaba 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Soru Xiaomi 15T Pro hk.

Bende görünüyor ama bu değil mi dediğiniz 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı

Sizin mesajı görünce merak ettim baktım mobil ağlara girin hattınızın takılı olduğu sime basın açılan sayfanın en altında wifi arama var. Açılmıyorsa *#*#869434#*#* kodu girerek açabilir ve kapatabilirsiniz. 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Tesekkur ediyorum 2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Mod [ROOT] WaEnhancer(WhatsAppPlusMod) - 11.01.2025

Bu whatsappin guncellenmemesi icin ne yapabiliriz 2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt