saddosa kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru Vodafone 5G hız berbat

Türk Telekom ile arasinda daglar kadar fark var vodafone 5g ye gecmemis olabilir mi bulundugunuz yerde
  2. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

15t pro kullanan arkadaslar kameranizda vlog aktif mi 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Uygulama InstaPro & Insta v14_55_TR_ADM Türkçe

Erişim izni istiyor 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Uygulama InstaPro & Insta v14_55_TR_ADM Türkçe

Adem bey yeni sürüm gelmis guncelleme istiyor guncel tr sürümü ne zaman yuklersiniz 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Mod Leica Kamera Modülü Aosp/Miui

Mami hocam mi 15t proda zaten leica filtreleri var bunun ekstrasi var mi sizce 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Çözüldü Bootloader Kilidi ve Root İşlemi

Mami1985e ulaş eminim yardımcı olacaktir 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Bu arkadaşın verdiği dosya ile pydroid ile telefondan scripti çalıştırdım başvuru yapıldı hesap ve cihaz ekle kısmında eklendi bir kaç gün sonra acaba açıldı mi diye PC den mi unlock ile deneyim dedim gün falan vermeden direk kilit açıldı telefon sıfırlandı yedeğini almaya bile fırsatım olmadı...
  8. S

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Pipleri guncelliyor güncelleme bitince tekrar oy uzantılı dosyayı calistirin 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Bu tekrar kontrol edeyim dedim bu seferde doğrulanamadi oturum açıp tekrar deneyin diyor ne yapmam lazim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Teşekkür ederim [emoji106] 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Başarıyla eklendi diyor şimdi 72 saat sonra kilit açabilir miyim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. S

Yardım Bootloader Kilit Açma Süresi Sonunda Alınan Hata.

Ayarlar xiaomi hesabı cihazlar telefonunu seç orda görünüyor hocam bende aynı dertteyim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. S

İyi oldu telefondan başvuru yaptim bilgisayarla uğraşmadan ama 3 ocağa gün verdi inşallah o zaman başvuru onaylanır teşekkür ediyorum 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. S

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Teşekkürler ikinci alanda yaptım oldu emeklerinize sağlık 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Ben tester degilim. Dayanamadım güncelledim ama pil ikonundan başka bı değişiklik göremedim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt