saddosa kullanıcısının son içeriği

1. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Ben tester degilim. Dayanamadım güncelledim ama pil ikonundan başka bı değişiklik göremedim 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Şuan bir güncelleme geldi ama kafamı karistirdiniz hocam yükleyip yuklememe arasında kaldım 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. S

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Ben sıfırladım Hong Kong yaptım ama sadece arama uygulaması geldi mesaj uygulaması googlenin. Sim takılı diye mi acaba [emoji848] 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. S

Yardım Miui Kişiler ve Çevirici HK.

Hocam ben bu işlemi yaptım arama gelince ekranda görünmüyor yukardan aşağı bildirim kısmına bakınca görünüyor ne yaptıysam olmadı neyi yanlış yaptım acaba 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. S

Soru Xiaomi 15T Pro hk.

Bende görünüyor ama bu değil mi dediğiniz 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. S

Çözüldü 15T Pro VoWifi ayarı

Sizin mesajı görünce merak ettim baktım mobil ağlara girin hattınızın takılı olduğu sime basın açılan sayfanın en altında wifi arama var. Açılmıyorsa *#*#869434#*#* kodu girerek açabilir ve kapatabilirsiniz. 2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. S

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

Hangi programı kullandınız sistem dosyalarına erişmek için Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. S

Mod Redmi Note 7 Hi-Fi Ses Modu ve 4K Video Aktif Etme

Telefona twrp ile root yaptım fakat ilk defa root yaptığım için dosya sistemine nasıl ulasacagim bı türlü bulamadım bu konuda yardımci olabilir misiniz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. S

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Beni unuttunuz sanırım Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. S

Madalya Instagram'da MIUI Türkiye'yi Takip Et Madalya Kazan!

Bende alabilir miyim? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. S

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

İyi akşamlar ben androide daha yeni geçtim redmi note 7 ile telefonun hindistan modeli olduğunu söylediler bunu nerden anlarız ve bunu room yükleyerek değiştirebilir miyiz Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt