Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım...
Bu arkadaşımızın gösterdiği gibi WhatsApp 2.25.4.74 sürümünü indirdim bu sürüm guncel 26 Mayıs'ta guncelligini yitirdi telefonunuzun tarihi 15 Haziran dedi tarihi ayarladan otomatik ayarı kapatıp 15 Mayıs yaptım onay kodu geldi sonra play storeden guncelleme yaptım açıldı bende işe yaradı umarım...
bu romun fastbootunu indirdim miflash tool ile temiz kurulum yaptım ancak açılışta mi14 görünüyor sonra main menü kısmına geçiyor neyi yanlış yaptım acaba arkadaşlar
Hocam günaydın eski modem dosyasının üzerine Endonezya 13.0.6 modem dosyası flashlansa sıkıntı olur mu twrp ile flashlayacağım
M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi