Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba iyi forumlar.
Başlıkta belirttiğim gibi mi max telefonumun bootloader kilidini kaldırmak istiyorum.Ayarlardan oem unlocking aktif hale getirsemde daha sonra kendisi kapatıyor.Fastboot dan unlock programı ile kaldırmaya çalıştığımda ise unlocking kısmında Current account cannot unlock...
Merhaba iyi forumlar.
5-6 Aydır kullandığım Xiaomi Mi Max telefonum 3-4 gün öncesinde şarjda iken kendini resetledi.
Açıldığında ise sim kartı takılı gözükmüyordu tekrar resledim telefon kilitlendi bir süre sonra kendisini resetledi açıldığında ise sorun gözükmüyordu.Şimdi sorun devam ediyor...
Merhaba iyi forumlar.
Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oluyor.Bir sorun olmadan kullanıyor iken 3-4 gündür arayanlar bazen ulaşamıyordu.Şimdi ise ne ben kimseyi arayabiliyorum ne de başkası bana ulaşabiliyor.Mesaj test ettim mesaj gidiyor.Sadece arama yapmıyor telefon.Aramaya çalıştığımda hat ister...
Merhaba arkadaşlar.Hb den xiaomi mi max aldım bu sabah elime ulaştı.1-2 saat kullandım daha sonra usb kablo aracılığı ile bilgisayara bağladım kişi yedeklerimi yüklemek için.Bağladıktan sonra alt taraftan Dosya aktarımı Sadece Sarj yeri geldi dosya aktarımını seçtim telefonum işlem yapmadı...