saber07 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Xiaomi Mi Max Bootloader Kaldırma

Merhaba iyi forumlar. Başlıkta belirttiğim gibi mi max telefonumun bootloader kilidini kaldırmak istiyorum.Ayarlardan oem unlocking aktif hale getirsemde daha sonra kendisi kapatıyor.Fastboot dan unlock programı ile kaldırmaya çalıştığımda ise unlocking kısmında Current account cannot unlock...
  2. S

Yardım Kendini Sürekli Resetliyor & Açılmıyor

Hocam telefon açıkken içindekileri yedekledim wi-fi açtığım gibi aralıksız titreşim moduna girdi yanıt vermedi kapattım şuanda telefonu açamıyorum şarj bile almıyor.
  3. S

Yardım Kendini Sürekli Resetliyor & Açılmıyor

Merhaba iyi forumlar. 5-6 Aydır kullandığım Xiaomi Mi Max telefonum 3-4 gün öncesinde şarjda iken kendini resetledi. Açıldığında ise sim kartı takılı gözükmüyordu tekrar resledim telefon kilitlendi bir süre sonra kendisini resetledi açıldığında ise sorun gözükmüyordu.Şimdi sorun devam ediyor...
  4. S

Yardım Mi Max Arama Yapamıyorum.

Merhaba iyi forumlar. Telefonu alalı yaklaşık 1 ay oluyor.Bir sorun olmadan kullanıyor iken 3-4 gündür arayanlar bazen ulaşamıyordu.Şimdi ise ne ben kimseyi arayabiliyorum ne de başkası bana ulaşabiliyor.Mesaj test ettim mesaj gidiyor.Sadece arama yapmıyor telefon.Aramaya çalıştığımda hat ister...
  5. S

Yardım Yardım - Ekranımın yarısı çalışmıyor acil yardım

Yardımlarınız için teşekkür ederim.Edebilirsem iade edicem yoksa garantiye veririm.
  6. S

Garanti dışı kalmıcak bir işlem ise ne gerekiyorsa yapabiliriz.Telefonu yeni aldım xiaomi telefonlar hakkındada bir bilgim yok ilk defa kullanıyorum
  7. S

Merhaba arkadaşlar.Hb den xiaomi mi max aldım bu sabah elime ulaştı.1-2 saat kullandım daha sonra usb kablo aracılığı ile bilgisayara bağladım kişi yedeklerimi yüklemek için.Bağladıktan sonra alt taraftan Dosya aktarımı Sadece Sarj yeri geldi dosya aktarımını seçtim telefonum işlem yapmadı...
Üst Alt