saban19 kullanıcısının son içeriği

1. saban19

Yardım Xiaomi Watch s1 bağlanmıyor !

NE yaptıysam Saat ile Bağlantı yapılamıyor ! Sanırım üzerinde chin yazılımı var Bilgi olupta yardımcı olacak varmı
  2. saban19

Poco F2 Pro Custom Rom Öneriniz Nedir ??

Poco F2 Pro Custom Rom Öneriniz Nedir ?? Uygun stabil Android 11 Rom tercihimdir ??
  3. saban19

Yardım Mi 9 android 10 şebeke sorunu

Mi 9 android 10 şebeke sorunu var cihaza daha önce işlem yapılmış işlem mi ben yine tekrarladım fakat cihazda şebeke gelmıyor bunun çözümü nedir ??
  4. saban19

Yardım Yetkili hesap nerden alabilirim

Yetkili hesap kiralamak veya satın almak istiyorum nerden alabilirim!Bilgisi olan varmı acaba ?
  5. saban19

Çözüldü Redmi Note 8 MIUI 11 çıktımı ?

Redmi Note 8 MIUI 11 çıktımı ? Ota update veya fastboot fark etmez yazılımı çıktımı çoğu eski modele geldi note 8 hala gelmedi ?? güncelleme bildirisi alan oldumu ??
  6. saban19

Soru Mi 9 Se Typ-C çoğaltıcı önerisi

valla ben samsung USB Connector kullanıyorum her cıhazda sorunsuz çalışıyor yeterki cihazlarda OTG desteği olsun :)
  7. saban19

Rom Redmi K20 - Mi 9T Global Kararlı Miui V10.3.7.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

pekı bu romları neden yüklerken vendor vb partıonları yazamıyor ?? Edit sorun çözüldü hydra dongle direk fastboot modunda flashladı :D
  8. saban19

Rehber Mi9 Bootloader Kilidi Nasıl Açılır? Videolu ve Resimli Anlatım

peki bu işlemde min 7 max 30 gün süre veriyor bu süreyi beklemek süre gerekiyor bu bekleme işlemini için başka bir yöntem varmı ???
  9. saban19

Diğer [Ücretli] Xiaomi EDL Yetkili Hesap. Brick MI 8 Kurtarma Rehberi

ne alaka simdi o gerek kalmadı ben hallettim
  10. saban19

ben bursadayım nasıl olacak oo
  11. saban19

Çözüldü Amazfit Bip Türkçe karakter sorunu

pekı bu saate türkçe yazılım geldimi ??
  12. saban19

Soru ikinci alan nedir

peki bu ikinic alanda misal rehberden numara siliyorum ana alandan da silinmiş oluyor normalmi ??
  13. saban19

Tema Mİ A1 teması

Link kırık
  14. saban19

bu hesaplarla ilgili süre derken ne süresi oluyor bu teslimat süresimi yoksa geçerlilik süresimi ??
  15. saban19

Rehber Xiaomi Mi 8 Twrp 3.2.3-0214 Otomatik Yükleme Aracı

hani mi hesabindan.izin.veriyoruz ya orda o hatayi veriyor zaten
Üst Alt