Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar note 10 cihazıma imei attırdım 1 yıl kadar oluyor fakat artık internet hızı konusunda problem yaşıyorum şimdi tekrar imei attırmak istiyorum bnim sorum şu telefon numaramı değiştirdim mi hesabımda yok cihazımın kilidi hala açıkmı yoksa tekrar açmam mı gerekiyor teşekkürler.
Merhabalar mi 10 cihazını kardesim global romda kullanıyordu fakat kullanım süresi doldu 4 aylık süre araştırma yaptım biraz internetten sim 2 yazılımdan dolayı gözükmüyormuş sim kart yuvası siparişi verdim diğer sim 2 kısmını nasıl kullanabilirim imei süreside doldu bootloader kilidini açmam...
Merhabalar poco m3 marka model cihazıma kayıt yaptırdıktan sonra cihazın şebekesi birden komple gidiyor 2g düşüyor kapalı alanda hiç çekmemeye başladı yardımcı olacak varsa sevinirim.
Merhabalar cihaza twrp kurdum ve magisk ile rootladım cihazda diag açmak için su komutunu giriyorum gerekli kabuk izininide veriyor fakat port gözükmüyor neden olabilir ?
Merhabalar 2.el bir cihaz aldım ilk etapta aldığım kişi sıfırlamıştı alacağım gün bende o şekil kullanmıştım fakat, cihaza global rom attım ve telefon açıldığında mi hesabı istemeye başladı cihazın eski sahibinede ulaşamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim araştırdım fakat bir çözüm yolunu bulamadım.
Merhabalar note 8 pro cihazıma imei atarken sıkıntı çıktı ve çin roma çevirmek zorunda kaldı telefoncu arkadaş, fakat şimdi benim merak ettiğim konu şu cihazda güncelleme mevcut bu güncellemeyi cihaz üzerinden yapamıyorum, miflash ile yapabilirmiyim ya da yetkili hesap mı gerekiyor teşekkürler.
merhabalar xiaomi note 9 pro marka cihazımın bootloader kilidi için 33 gün süre vermişti, daha sonrasında 13 gün verdi, ve bugün süre bitimine rağmen 5 gün verdi sürekli bu sıkıntı ile karşılaşıyorum güncellemeler kapalı olmasına rağmen kilidimi açamadım cihaz kapanmak üzere şimdiden teşekkürler.
merhabalar gece geniş açı üzerinden video çekerken sürekli bulanıklaşıyor ve saçmalamaya başlıyor donmalar vs. cihaz çin sürüm olduğundan mı kaynaklıdır acaba teşekkürler.
Merhabalar 8 pro cihazıma kayıt yaparken bl kilidini kapatmıştım yetkili hesap ile çin yazılımı atıldı ve kullanıyorum şu anda problem yok, fakat konum problemi mevcut konumum abd olarak gözüküyor ve tinder ve whatsapp konum gönderme konusunda problem yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
merhabalar kardeşime mi9t yurtdışı cihaz aldım ve bootloader kilit açılması için hesap açıcaktık fakat bir takım durumlardan dolayı şu anda cihazın hem sim 1 ve sim 2 kapalı vaziyette ve bootloader kilidini açamıyoruz simler kapalı olduğu için başvuruda bulunamıyorum ne yapmam gerekli şimdiden...
Merhabalar note 8 model cihazımı formatlayarak kardeşime verdim fakat geceden telefonun şarjı full olarak uyuyor kardeşim sabah kalktığında şarjın %79a düştüğünü ve bu durumu sürekli yaşadığını söylüyor cihazın sürümünü son sürüme yükselttim fakat neden olabileceği hakkında bir fikrim yok...
Merhabalar Note 8 cihazımın imeisi kapandığı için yeni IMEI attım fakat 4.5G çekmediği için forumda başka bir QCN dosyası vardı indirdim fakat fakat telefon açıldığında recovery ekranında kalıyor miflash ile fastboot rom atmayı deniyorum fakat miflash $pause diyor ve cihaz açılıyor tam olarak...
Merhabalar Note 8 model cihazıma cihazıma IMEI kaydı yaptım kayıt yaptığın numara daha önce kullanılan Android ve 4.5 g destekleyen bir model ama şu anda ihazımda 4,5 g ayarı yok 4,5G olarak internetimi kullanamıyorum 4.5G'yi nasıl aktif ederim
merhabalar note 9 pro cihazıma XiaomiToolV2 programı üzerinden telefon açıkken Global Rom yüklemesi gerçekleştirdim fakat şu anda cihaz redmi ekranında takılıp kalıyor benim şu an ne yapmam gerekiyor acaba teşekkürler.