Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kendim çözdüm olayı. Magisk i ekranın yarısına açıp root vermek istediğim programı diğer yarısına açtım. Sonra direkt root yetkisi aldılar. Sonra izin yöneticisi uygulamasını sistem uygulamaları silen bir programla sildim. Şimdi durum bu. Tek root manager var. Yetki veriyor.
MIUI 11 global yükledim. Magisk ile root attım ama Total commander gibi root dizinine erişimi olan uygulamalara yetki veremiyorum. Haliyle kullanamıyorum. Root validator den kontrol ettim durum böyle
Önce fw yi yüklüyorsunuz sonra uyarı gelince telefon otomatik olarak mi fit uygulamasını açıyor onu hemen kapatıyorsunuz. Tekrar notify a girip bu sefer bin dosyasını yüklüyorsunuz. 2-3dkda yükleniyor zaten. Ben öyle yaptım
Mi note 3 kullanıyorum. Mi band 4 bağlıyken arabada aux Bluetooth 4.2 cihazı kullanıyorum. Şarkıyı bileklkten değiştirebiliyorum. Üstelik ekran kararmasına kalmadan yapıyorum. 3-4 sn filan bekliyorum. Bence sorun telefon
Hocam ben de bir ekleme yapayım. Mi band 4 mi fit uygulamasıyla bağlantı kurunca İngilizceye dönüyor ve mi fiti kaldırınca bağlantı kesiliyordu. Buradaki çıban mi fit uygulaması yani anlayacağınız. Peki nasıl bağlantıyı koparmadan mi fiti etkisiz hale getiririm diye araştırdım. Onu da bu adreste...
Hayırlı akşamlar
Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
Google fotoğraflar arka plan yedeklemesini yapmıyor. Google cam yüklendikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Sanırım camera2api ile ilgili olabilir. Hatta Google'ın cihazı pixel olarak gördüğünü düşünüyorum. Çünkü eskiden yedekleme...