s4h1n91 kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Root attım ama yetki veremiyorum

Arkadaşlar kendim çözdüm olayı. Magisk i ekranın yarısına açıp root vermek istediğim programı diğer yarısına açtım. Sonra direkt root yetkisi aldılar. Sonra izin yöneticisi uygulamasını sistem uygulamaları silen bir programla sildim. Şimdi durum bu. Tek root manager var. Yetki veriyor.
  2. S

Pilden Kısıtlama yok u seçtim. Bir de arka planda kilitledim ama yine de vermiyor yetki. Uzunca bekliyor sonra root permission denied diyor.
  3. S

Busybox yüklü. En son sürümde 1573197713 Deneyeceğim teşekkür ederim Edit: olmadı
  4. S

MIUI 11 global yükledim. Magisk ile root attım ama Total commander gibi root dizinine erişimi olan uygulamalara yetki veremiyorum. Haliyle kullanamıyorum. Root validator den kontrol ettim durum böyle
  5. S

MIUI 11 Mi NOTE 3 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.3.0

Çok teşekkür ederim hocam. Hayırlı akşamlar Hocam çöküyor gcam
  6. S

Hocam çalışan gcam ve c2api linki verir misin?
  7. S

Hocam bilindik yöntemlerle root atıyorum ama diğer uygulamalar root erişimi sağlayamıyor. Örneğin adaway yükleyemiyor. Yetki veremiyorum sorgu ekranı gelmiyor. Tavsiye edeceğin bi sayfa varsa oradan deneyeyim Çözüldü: twrp i değiştirdim düzeldi.
  8. S

Rehber Mi band 4 v1.0.7.02 stabil yazılım dosyaları

Önce fw yi yüklüyorsunuz sonra uyarı gelince telefon otomatik olarak mi fit uygulamasını açıyor onu hemen kapatıyorsunuz. Tekrar notify a girip bu sefer bin dosyasını yüklüyorsunuz. 2-3dkda yükleniyor zaten. Ben öyle yaptım
  9. S

Yardım Mi band 4 ve kablosuz kulaklık sorunu

Mi note 3 kullanıyorum. Mi band 4 bağlıyken arabada aux Bluetooth 4.2 cihazı kullanıyorum. Şarkıyı bileklkten değiştirebiliyorum. Üstelik ekran kararmasına kalmadan yapıyorum. 3-4 sn filan bekliyorum. Bence sorun telefon
  10. S

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Ben de yükledim son sürümü. Ama arayanın kimliğini 1sn gösterip kapatıyor. Var mı denk gelen?
  11. S

Mod Mi Band 4 Türkçe - Kolay Kurulum (v65) Güncel

Hocam ben de bir ekleme yapayım. Mi band 4 mi fit uygulamasıyla bağlantı kurunca İngilizceye dönüyor ve mi fiti kaldırınca bağlantı kesiliyordu. Buradaki çıban mi fit uygulaması yani anlayacağınız. Peki nasıl bağlantıyı koparmadan mi fiti etkisiz hale getiririm diye araştırdım. Onu da bu adreste...
  12. S

Çözüldü Google fotoğraflar yedekleme sorunu

Tüm izinleri açtım hocam. Düzenleme: kısıtlama yok dedim düzeldi. Teşekkürler hocam
  13. S

Çözüldü Google fotoğraflar yedekleme sorunu

Hayırlı akşamlar Bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Google fotoğraflar arka plan yedeklemesini yapmıyor. Google cam yüklendikten sonra bu sorun ortaya çıktı. Sanırım camera2api ile ilgili olabilir. Hatta Google'ın cihazı pixel olarak gördüğünü düşünüyorum. Çünkü eskiden yedekleme...
  14. S

Soru Eu Rom 10.3.1.0 için Google Camera

Hocam konusu değil ama yüklediniz diye soruyorum neler yeni? 10.2.3 kullanıyorum. Eklenen birşey var mı?
  15. S

Soru En iyi fotoğraf çekimine sahip rom?

Deneyeceğim hocam teşekkürler
Üst Alt