Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tayvan rom pil olarak iyi degil rusya rom kurun bence romlarin nerrdeyse hepsiniz test ettim rusya rom en stabil ve performans olarak en iyisi benim icin arama ve mesaj uygulamasi xiaomi.
Arkadaşlar ben rus hyperos kullaniyorum uyumlu twrp kurdum format data yapip tum verileri temizleyebiliyorum tek sorun telefona ekran kilidi koymuyorum bu islemleri yaparken onun haricinde sorun yok...
Arkadaslar tum romlar icin degil her rom'a gore farkli versiyon var hyper os tayvan ve rusya rom ekli degil fakat a14 v2 test edildi sorunsuz calisiyor kullandiginiz hyperos versiyonuna gore twrp kurun yoksa brick olur cihaz.
Hocam şu geliştiriciye bir ulaşmanın yolunu bulsakda yeni çıkan tayvan ve rusya hyperos rom lar icin twrp'yi güncellese sırf bu rom'lar ile uyumlu olmadığı icin rom degistiremiyorum.... ☹️
Tayvan icin twrp şart ama endonezya icin fastboot rom yayinlandi miflash uygulamasi ile onu fastboot olarak kurabilirisin ama endonezya rom'da google arama uygulamasi var. Sms her ikisi icinde mevcut (enterasan bir durum hem xiaomi hem google var).
Temiz kurulum mu yaptın! Çünkü yükleme ekranin da hiç bir hata ile karşılaşmadım,
Evet yükleme biraz uzun sürüyor oda bence dosya boyutu ile alakalı,
Rom kurmadan önce format data ile tüm verileri temizledim bu şekilde yükleme sonunda hiçbir şekilde hata almadım temiz flash herzaman...