s3rtouch kullanıcısının son içeriği

1. S

Soru KernelSU da root gizleme nasıl yapılıyor?

Kernelsu kullaniyorsan bunu kur paycell acilicak
  2. S

Recovery Xiaomi 13T için TWRP ve OrangeFox

Sifirlama yaparken format data yapmayi unutmayin tek tek verileri silmek isterseniz sorun cikabiliyor.
  3. S

Yardım Xiaomi 13T Taiwan Roma Geçiş.

Tayvan rom pil olarak iyi degil rusya rom kurun bence romlarin nerrdeyse hepsiniz test ettim rusya rom en stabil ve performans olarak en iyisi benim icin arama ve mesaj uygulamasi xiaomi.
  4. S

Format data yes yaptigimda tum datayi temizliyor ve yeniden rom flashlayabiliyorum sorunsuzca.
  5. S

Android 14 hyperos endonezya surumu olsn twrp rus rom ile uyumlu hocam.
  6. S

Arkadaşlar ben rus hyperos kullaniyorum uyumlu twrp kurdum format data yapip tum verileri temizleyebiliyorum tek sorun telefona ekran kilidi koymuyorum bu islemleri yaparken onun haricinde sorun yok...
  7. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Eu HyperOS Rom OS1.0.1.0.UMFMIXM İndirme Bağlantıları

Hocam rom ile ilgili testciye ihtiyaciniz olursa seve seve yapabilirim 😃
  8. S

Arkadaslar tum romlar icin degil her rom'a gore farkli versiyon var hyper os tayvan ve rusya rom ekli degil fakat a14 v2 test edildi sorunsuz calisiyor kullandiginiz hyperos versiyonuna gore twrp kurun yoksa brick olur cihaz.
  9. S

Peki hocam rusya romu nasil ben suan endonezya rom'dayim arasindaki farklar nasil ?
  10. S

Tesekkur ederim hocam cok faydali oldunuz..
  11. S

Hocam şu geliştiriciye bir ulaşmanın yolunu bulsakda yeni çıkan tayvan ve rusya hyperos rom lar icin twrp'yi güncellese sırf bu rom'lar ile uyumlu olmadığı icin rom degistiremiyorum.... ☹️
  12. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom HyperOS1.0.1.0.UMFTWXM İndirme Bağlantıları

Tayvan icin twrp şart ama endonezya icin fastboot rom yayinlandi miflash uygulamasi ile onu fastboot olarak kurabilirisin ama endonezya rom'da google arama uygulamasi var. Sms her ikisi icinde mevcut (enterasan bir durum hem xiaomi hem google var).
  13. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Tayvan Kararlı Rom HyperOS1.0.1.0.UMFTWXM İndirme Bağlantıları

Var fakat batarya iyi değil ve buna uygun twrp yok
  14. S

Arkadaşlar rom'u kuran olursa paylaşabilir mi acaba çekirdek sürümünü merak ediyorum ekran görüntüsü gerekiyor ?
  15. S

HyperOS Xiaomi 13T (Aristotle) - Endonezya Kararlı Rom HyperOS1.0.2.0.UMFIDXM İndirme Bağlantıları

Temiz kurulum mu yaptın! Çünkü yükleme ekranin da hiç bir hata ile karşılaşmadım, Evet yükleme biraz uzun sürüyor oda bence dosya boyutu ile alakalı, Rom kurmadan önce format data ile tüm verileri temizledim bu şekilde yükleme sonunda hiçbir şekilde hata almadım temiz flash herzaman...
Üst Alt