Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı forumlar. Cihazımın sarjı bitti kapandı, şarja taktım kırmızı ışık yanıyor fakat telefon açılmıyor. Uzun bir süre şarjda takılı kaldı ama yinede açılmadı.
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba ?
Arkadaşlar Hayırlı Forumlar herkese kolay gelsin .
Telefonun ekran kırıldı ekran değişimi yapıldı . Değişimden sonra parmak izi başlatılamadı Tekrar deneyin hatası alıyorum . Ekranı taktırdığım yer yazılımla ilgili bir problem olduğunu söylüyor . Fakat atmadığım Rom kalmadı stock rom attım yine...
Arkadaşlar merhaba herkese iyi forumlar .
Telefona TWRP yüklü fakat yükleme bölümünde storege yada sdcard bölümü boş rom dosyasını bulamıyorum . Elimde bilgisayar yok rom dosyasını telefona indirip ordan flashlamak istiyorum fakat yapamıyorum . Önceden çok rahat bir şekilde rom dosyalarını bu...
Arkadaşlar Merhaba . Note 8 pro cihazım arama yapıldığında ses karşı tarafa gitmiyor bazen 1 dk sonra gidiyor bazen hiç gitmiyor . WhatsApp konuşmasında sorun olmuyor ama normal arama sırasında ses gitmiyor Ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz .