s.e.r.c.a.n kullanıcısının son içeriği

1. S

Yardım Servis Yok Sorunu

Elinizde saglam qcn varmidir guncelleme yapilmis icten cihaz nv data hatasi vardi actim cihazi
  2. S

Yardım mi 6 fastboot

DM atın yardımcı oluyum.
  3. S

Yardım mi 6 fastboot

cihazın çin o yüzden içindeki global rom olduğundan boootloader kapalı ve bu yüzden mıuı ekranda reset atar sonra fastboot yada recovery e atar çin romu indirip kurun cihazı açın sonra cihazın kilidini açın tekrar global rom yüklerek kullanıma devam edin.
  4. S

Çözüldü Redmi 9 india brict

Sorun yaşayan olursa ben ücretsiz yardımcı olurum.
  5. S

DFT Pro ile aynı yazılım atarak cihazı açtım donanımsal değil yazılımsal sorunmuş. Teşekkürler.
  6. S

ustat onu çözdüm ama donanımsal değil yazılımsal buda yazılımsal nasıl çözülecek kısmını soruyorum bende
  7. S

selamın aleykum ustatlar chimera ile cihazın bootloaderını açtım sonra chimera ilede romu yazdım cihazda hiç bir tepki yok. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi acil bir durum.
  8. S

Yardım Note 9 pro hardbrict

H.kadioglu allah razı olsun üstat yanlış rom olduğu içinmiş doğrusu atılarak sorun çözüldü. Teşekkürler.
  9. S

donanımsal ne sorun olabilir usta var baktırıyım cihaza
  10. S

İyi forumlar, Redmi note 9 pro var cihaz fastboota girmiyor redmi yazısı gelip hemen gidiyor gelip gidiyor umt ve yetkili hesap ile edl modda rom yazdım ve hala aynı sorun nedir bilen varsa allah rızası için yardımcı olabilir mi? Teşekkürler şimdiden destekleriniz için.
  11. S

Yardım Note 8 pro Türkçe rom

İyi forumlar china romu türkçeye nasıl çevirebilirim. Cİhaz kilitli desteğinizi rica ederim.
  12. S

Yardım Redmi Note 8 Yazılım Sorunu

evet veriyor mıuı yüklenemedi diye 1605893307 Teşekkürler china rom yüklenince açıldı.
  13. S

indiriyorum fakat global olmasa global romu yememesi lazım değil mi? romu yiyor ama açmıyor.
  14. S

Herkeze iyi forumlar. Benim bir sıkıntım var arkadaşlar. Redmi note 8 eng firmware yükledim sonra mıuı global romu mi flash ile yazıyorum yazıyor fakat cihaz recovery düşüyor cihaz bootloader kilitli açmak için mi unlock girince geliştiricilerden cihaz kaydet diyor. Ama cihazı açamadığım için...
  15. S

Rehber Redmi 4/4x santoni - ROOT Yapma ve TWRP Yükleme Anlatımı

hayırlı akşamlar arkadaşlar telefonum redmi 4x uzerinde mui 9.5.5.0 var bu root olur mu ona?
Üst Alt