Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cihazın çin o yüzden içindeki global rom olduğundan boootloader kapalı ve bu yüzden mıuı ekranda reset atar sonra fastboot yada recovery e atar çin romu indirip kurun cihazı açın sonra cihazın kilidini açın tekrar global rom yüklerek kullanıma devam edin.
selamın aleykum ustatlar chimera ile cihazın bootloaderını açtım sonra chimera ilede romu yazdım cihazda hiç bir tepki yok. Konu hakkında bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi acil bir durum.
İyi forumlar,
Redmi note 9 pro var cihaz fastboota girmiyor redmi yazısı gelip hemen gidiyor gelip gidiyor umt ve yetkili hesap ile edl modda rom yazdım ve hala aynı sorun nedir bilen varsa allah rızası için yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler şimdiden destekleriniz için.
Herkeze iyi forumlar.
Benim bir sıkıntım var arkadaşlar. Redmi note 8 eng firmware yükledim sonra mıuı global romu mi flash ile yazıyorum yazıyor fakat cihaz recovery düşüyor cihaz bootloader kilitli açmak için mi unlock girince geliştiricilerden cihaz kaydet diyor. Ama cihazı açamadığım için...