S.csk_ kullanıcısının son içeriği

1. S.csk_

Yardım Telefonumda Ölü Piksel Olabilir, Ne yapmalıyım ?

Benim 1 aylık cihazımda note 9 pro şarj kısmının hemen altında nokta kadar siyah ölü piksel oldu göndersem değişim iade yapmiycaklar muhtemelen 1615061937 Son durum nedir kardeşim bende aynı dertten muzdaripim henüz 1 aylık telefonda ölü piksel oldu inanılır gibi değil ya senin gibi...
  2. S.csk_

Yardım 1 aylik cihazimda ölü piksel var

Hepsi buradadan almıştım ücret iadesi ya da değişim talep edeceğim bütün haklarımin sonuna kadar gidicem xiomi yetkili servisi arıyorum bir tane açılan telefon yok
  3. S.csk_

Yardım 1 aylik cihazimda ölü piksel var

Cihazım note 9 pro daha alalı 1 ay anca oldu karanlık modda kullanıyordum beyaz moda geçtiğimde ekranda bazi yerlerde kilcal şekilde renkli çizgiler gördüm onlarda neden oldu bilmiyorum ama beyaz bir ekran açtığımda sarj yerinin hemen altında . Büyüklüğünde ölü piksel var sanırım ekranda bazen...
  4. S.csk_

V12.0.4.0 cihazım note 9 pro az önce böyle bir güncelleme geldi

İyi geceler, baktım araştırdım bir şey bulamadım bilginiz varsa yazabilirsiniz neyin ne olduğunu bizde biliyoruz boş muhabbetlere gerek yok forumsa herkese forum kurallar dahilinde isteyen istediğini sorabilir...
  5. S.csk_

Yeni güncelleme gelmiş güncellemelimiyim

Maalesef olmuyor.
  6. S.csk_

V12.0.4.0 cihazım note 9 pro az önce böyle bir güncelleme geldi

Böyle bir güncelleme alan varmi 12.0.5 gelec k diyorlardi ama bana bu geldi kullanan varmı sarja etkisi felan normalde guncellemeyecegim ama bildirim gitmiyor.
  7. S.csk_

Yeni güncelleme gelmiş güncellemelimiyim

Telefonum rootsuz açıkçası gelen güncellemeyide pek anlamadım böyle bir güncelleme gelmiş aslında güncellemek istemiyorum ama bildirim yerinden gitmiyor kullanan varmı problemleri vs sarja etkisi varmıdir
  8. S.csk_

Yardım Note 9 pro şarjı hızlı gidiyor

Öyle kullanıyorum ama bakalım inşallah düzelir başlarda 15 20dkda 1 giderken şimdi 1 İnşallah düzelir bekliyoruz güncelleme gelmesini bi yandan da acaba geldiğinde guncellemesem daha mı kötü olur diye düşünmüyor değilim sirf bataryasi için alan o kadar cok insan varki marka falcao misali...
  9. S.csk_

Saolun deneyecegim, birde elefonumu rootsuz orjinal haliyle kullanıyorum yeni sürüm guncellemesiyle düzelir mi yoksa bataryada bi zarar olurmu ve genelde %20 %90-95 arası şarj yapıyorum
  10. S.csk_

Telefon henüz 1 aylık ilk başlarda 1 hafta felan iyi giderken şimdilerde hızlı gitmeye başladı şarjı 10dkda 1 sarj gidiyor ve bu çok kötü bir istatistik çünkü oyun oynamıyorum sadece Instagram YouTube arası cok yoğunda kullanmıyorum ayrıca pil kullanım yeri yanlış gösteriyor lütfen çözüm bilen...
  11. S.csk_

Yardım Redmi 8 arama ekranı sorunu

Arama yaparken kulağa yaklaştırildiginda ekran kapanmiyor bazende ses gitmiyor bunun bir çözüm yolu yokmu
  12. S.csk_

Yardım Apk uygulama indiremiyorum

Dediğiniz gibi uygulama yöneticisinden izin vermem gerekiyormus ben kendi soruyor diye sanıyordum izin verdim indirdi yükledim spotify içindi bu arada kurdum baktim yalnız telefonda bi yavaşlama oldu gibi sanki geri kaldırdım 1610051313 Farklı bir soru sormak istiyorum telefonun şarjı cok seri...
  13. S.csk_

Android oyunclub
  14. S.csk_

Apk bir uygulama indirmek istiyorum ama indire felan tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor nasıl yapabilirim
  15. S.csk_

Yardım Instagram hikaye sorunu.

ayni güncelleme farklı hesaplar farkli sonuclar yani aslinda. Peki apksiz sekilde bunu nasıl yapabilirim
Üst Alt