S.csk_ kullanıcısının son içeriği

1. S.csk_

Yardım 1 aylik cihazimda ölü piksel var

Cihazım note 9 pro daha alalı 1 ay anca oldu karanlık modda kullanıyordum beyaz moda geçtiğimde ekranda bazi yerlerde kilcal şekilde renkli çizgiler gördüm onlarda neden oldu bilmiyorum ama beyaz bir ekran açtığımda sarj yerinin hemen altında . Büyüklüğünde ölü piksel var sanırım ekranda bazen...
  2. S.csk_

V12.0.4.0 cihazım note 9 pro az önce böyle bir güncelleme geldi

Böyle bir güncelleme alan varmi 12.0.5 gelec k diyorlardi ama bana bu geldi kullanan varmı sarja etkisi felan normalde guncellemeyecegim ama bildirim gitmiyor.
  3. S.csk_

Yeni güncelleme gelmiş güncellemelimiyim

Telefonum rootsuz açıkçası gelen güncellemeyide pek anlamadım böyle bir güncelleme gelmiş aslında güncellemek istemiyorum ama bildirim yerinden gitmiyor kullanan varmı problemleri vs sarja etkisi varmıdir
  4. S.csk_

Yardım Note 9 pro şarjı hızlı gidiyor

Telefon henüz 1 aylık ilk başlarda 1 hafta felan iyi giderken şimdilerde hızlı gitmeye başladı şarjı 10dkda 1 sarj gidiyor ve bu çok kötü bir istatistik çünkü oyun oynamıyorum sadece Instagram YouTube arası cok yoğunda kullanmıyorum ayrıca pil kullanım yeri yanlış gösteriyor lütfen çözüm bilen...
  5. S.csk_

Yardım Redmi 8 arama ekranı sorunu

Arama yaparken kulağa yaklaştırildiginda ekran kapanmiyor bazende ses gitmiyor bunun bir çözüm yolu yokmu
  6. S.csk_

Yardım Apk uygulama indiremiyorum

Apk bir uygulama indirmek istiyorum ama indire felan tıkladığımda herhangi bir şey olmuyor nasıl yapabilirim
  7. S.csk_

Yahu hiçmi yardımcı olacak birisi yok be kardeşim

İlk fotoğrafta gördüğünüz gibi asıl kullandığım hesabım. İkinci fotoğrafta ise fake hesabım yani bi değişiklik yokken hikaye kısmında neden birinde tam gösterirken birinde siyah blok oluyor bu siyah bloğun çözümü yok mudur
  8. S.csk_

Yardım Instagram hikaye sorunu.

İlk fotoğrafta gördüğünüz gibi asıl kullandığım hesabım. İkinci fotoğrafta ise fake hesabım yani bi değişiklik yokken hikaye kısmında neden birinde tam gösterirken birinde siyah blok oluyor bu siyah bloğun çözümü yok mudur
  9. S.csk_

Yardım Batarya ve şarj problemi

Telefonu alalı tam 1 hafta oldu Hepsiburada dan almıştım. Telefon ilk geldiğinde miu 11 vardi 1 gün kullanıp sonra miu 12 ye guncelledim ama batarya bı hızlı gitmeye başladı çözümü nedir. Android sitsemi, hucre bekleme, gibi şeyler çok kullaniyor keşke guncellemez olsaydim birde nasıl şarj...
Üst Alt