Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar mi 12 t (Plato) cihazıma MIUI 14 yükledim cihazım sadece 3g çekiyor du. Hard reset vs yaptım sorun düzelmedi. Eu rom denedim fakat yine aynı root attım band 20 vs kontrol ettim ama çözümü bulamadım başına gelen var mı?
Hayırlı ramazanlar. 12-13 binlira bütçem var telefon almayı düşünüyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum ekranı ve kamerası kaliteli bir model arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz telefonlar varmı dostlar
Selam dostlar poco x3 pro eu miui 13 kullanıyorum. Telefonu globalden eu roma geçirdim fakat twrp encryption hatası veriyor şifre giriyorum olmuyor telefonda ekran şifresi vs yok ve telefon hafızasını görmüyor bu işin çözümünü bilen var mıdır
Yurtdışı poco x3 pro 8 256 (mavi) var kutu içeriği tam çizik yoktur
Huawei freebuds 4i var siyah renk birkaç aylık
Mi10 t pro veya redmi k40 gaming ile takas yapabilirim. Almak isteyene uygun fiyat veririm Balıkesir'de yaşıyorum
Merhaba poco x3 pro (global) cihazıma miui 12.5.5 enchanted sürümü ile stok kamera uygulamasına güncelleme gelmişti. Bu güncelleme ile yazıların renklerini değiştirebiliyordum ve denklansor kısmını yukarı kaydırıp alt kısma modlarin kısayollarını ekleyebiyordum. Sonrasında Manual olarak APK ile...