Rüzocux kullanıcısının son içeriği

1. Rüzocux

Çözüldü Cihaz Sertifikalı Değil

hocam tekrardan durduk yere bu sorun oldu integrity fixte mi sorun var? safetynette geçiyor diye gösteriyor ama netflix ve mcdonaldsta güvenliğimizi geçemedi uyarısı alıyorum
  2. Rüzocux

Yok hocam maalesef bu da işe yaramadı. 1696004458 Hocam çok teşekkür ederim sonunda sorunu çözdüm.
  3. Rüzocux

Sonuç hala aynı. Değişmedi. 1695944758 Biraz daha açar mısınız ?
  4. Rüzocux

Cihaz rootlaninca bu sefer McDonald's uygulamasının güvenliğine takılıyor. Magiskden McDonald'sı gizlememin hiçbir faydası yok. Her türlü fark ediyor.
  5. Rüzocux

Merhabalar, Eu rom kullanıyorum. Cihazım eskiden sertifikalı idi. Bir anda cihaz sertifikasız oldu. Twrpden cihazı sıfırladım ama buna rağmen hala sertifikasız. Bl kilidi açık eskiden cihaz sertifikalı iken sertifikanın bir an gitmesini anlayamadım. Forumdaki her konuyu denedim hala çözüm...
  6. Rüzocux

Yardım Bluetooth bağlantı sorunu

2 sene geçmiş ama ben yine sorayım çözebildiniz mi ? aygıtım bilgisayara bağlandığında windows bağlantı başarılı dese de telefonda kaydedildi olarak görünüyor tıkladığımda ise bağlanıyor diyor ve yeniden kaydedildi diyor
  7. Rüzocux

Yardım Mi Note 10 Lite Pc' ye Bağlanmıyor

Merhaba mi note 10 lite sahibiyim ve windows 11 pro kullanıyorum bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda bilgisayarda bağlantı başarılı dese bile telefonda kaydedildi yazıyor üstüne tıkladığımda bağlanıyor deyip yeniden kaydedildi yazıyor bağlanildi gibi görünse de aslında bağlı değiller benim...
  8. Rüzocux

Yardım yeni medya kontrolü kapama

iyi akşamlar medya kontrolünü nasıl kapatabilirim
  9. Rüzocux

Yardım kilit ekranı koyu renk

merhabalar kilit ekranım fotoğraftaki gibi siyah miui 12 nin son sürümlerinden itibaren böyle olmaya başladı şu an miui 13 teyim ama rom değiştirmekle uğraşmaktan artık bıktım usandım başka bir yöntemle bu ekran göstergesindeki saat ve bildirimleri yeniden beyaz yapma şansım var mı
  10. Rüzocux

Alış mi note 10 lite yedek pil

mi note 10 lite için orijinal pil arıyorum elinde olan varsa forumda beklemedeyim
  11. Rüzocux

Yardım mi tv stick adblock kurma

merhaba, mi tv stick'e adblock nasıl kurabilirim beni aydınlatabilir misiniz
  12. Rüzocux

Yardım kilit ekranı durum çubuğu ve saat sorunu

merhaba miui 13 yükledim ve ana ekranda saat ve durum çubuğu simsiyah görünüyor herhangi bir tema yüklü değil nasıl düzeltebilirim bir bilgisi olan var mıdır
  13. Rüzocux

Yardım ses imleci?

öyle bir ayar yok
  14. Rüzocux

Yardım ses imleci?

merhaba bu solda gördüğünüz ses imleci nedir? son zamanlarda durduk yere çıkmaya başladı ve ses butonuna tıkladığımda sesin yükselip aşağılacağına soldaki imleç hareket ediyor ve sesi etkilemiyor özellikle bluetooth kulaklık bağladıktan sonra ortaya çıkıyor
  15. Rüzocux

Yardım Widevine L1 Sertifika Sorunu!

hdr ve hd var bende
Üst Alt