Rüzocux kullanıcısının son içeriği

1. Rüzocux

Çözüldü Cihaz Sertifikalı Değil

Merhabalar, Eu rom kullanıyorum. Cihazım eskiden sertifikalı idi. Bir anda cihaz sertifikasız oldu. Twrpden cihazı sıfırladım ama buna rağmen hala sertifikasız. Bl kilidi açık eskiden cihaz sertifikalı iken sertifikanın bir an gitmesini anlayamadım. Forumdaki her konuyu denedim hala çözüm...
  2. Rüzocux

Yardım Mi Note 10 Lite Pc' ye Bağlanmıyor

Merhaba mi note 10 lite sahibiyim ve windows 11 pro kullanıyorum bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda bilgisayarda bağlantı başarılı dese bile telefonda kaydedildi yazıyor üstüne tıkladığımda bağlanıyor deyip yeniden kaydedildi yazıyor bağlanildi gibi görünse de aslında bağlı değiller benim...
  3. Rüzocux

Yardım yeni medya kontrolü kapama

iyi akşamlar medya kontrolünü nasıl kapatabilirim
  4. Rüzocux

Yardım kilit ekranı koyu renk

merhabalar kilit ekranım fotoğraftaki gibi siyah miui 12 nin son sürümlerinden itibaren böyle olmaya başladı şu an miui 13 teyim ama rom değiştirmekle uğraşmaktan artık bıktım usandım başka bir yöntemle bu ekran göstergesindeki saat ve bildirimleri yeniden beyaz yapma şansım var mı
  5. Rüzocux

Alış mi note 10 lite yedek pil

mi note 10 lite için orijinal pil arıyorum elinde olan varsa forumda beklemedeyim
  6. Rüzocux

Yardım mi tv stick adblock kurma

merhaba, mi tv stick'e adblock nasıl kurabilirim beni aydınlatabilir misiniz
  7. Rüzocux

Yardım kilit ekranı durum çubuğu ve saat sorunu

merhaba miui 13 yükledim ve ana ekranda saat ve durum çubuğu simsiyah görünüyor herhangi bir tema yüklü değil nasıl düzeltebilirim bir bilgisi olan var mıdır
  8. Rüzocux

Yardım ses imleci?

merhaba bu solda gördüğünüz ses imleci nedir? son zamanlarda durduk yere çıkmaya başladı ve ses butonuna tıkladığımda sesin yükselip aşağılacağına soldaki imleç hareket ediyor ve sesi etkilemiyor özellikle bluetooth kulaklık bağladıktan sonra ortaya çıkıyor
  9. Rüzocux

Yardım pil yenileme

accubattery'ye göre batarya sağlığım %73 sizce pili değiştirmeli miyim?
  10. Rüzocux

Yardım güncelleştirme yazısını kaldırma

ayarlara girdiğimde güncelleştirme yazısı çıkıyor tıkladığımda sistem güncellemesine atıyor denetle dediğimde guncelsiniz diyor - yetkilendirmeden sistem güncellemeyi kapattım -sistem güncellemenin verilerini temizledim ondan sonra da sistem güncellemesini pasif hale getirdim buna rağmen...
  11. Rüzocux

Yardım dizi izlerken koyu renklerin blurlu çıkması

dizi izlerken resimdeki gibi koyu renkler blurlu pixel pixel görünüyor bunun sebebi nedir?
  12. Rüzocux

Yardım Bluetooth kulaklık bağlıyken bildirim ve zil sesleri telefondan geliyor

Bluetooth kulaklık bağlıyken bazı bildirimler ve aramalar kulaklıktan değil de telefondan geliyor nasıl çözebilirim (ses asistanından hoparlör sesine izin verme kapalı)
  13. Rüzocux

Yardım indirilen fotoğraflar galeride görünmüyor

indirilen fotoğraflar galeride görünmüyor var mı cozebilen forumlarda hiç çözüm bulamadım
  14. Rüzocux

Yardım sertifikam netflix yüzünden değişiyor

merhabalar telefonum l1 sertifikası olmasına rağmen netflixte herhangi bir şey izlediğimde cihaz arızası oluştu hata kodu 500-116 diye sorun oluşuyor ardindan hesaptan atıyor yeniden giriş yaptığımda l1 sertifikam l3'e dönüyor ancak telefonu yeniden başlatıp netflix uygulamasının verilerini...
  15. Rüzocux

Yardım müzik dinlerken kesilmesi

müzik dinlerken bir uygulamaya girdiğimde ses gidip geliyor ve uygulama içindeyken ses boğuk çıkıyor bunun çözümü var mıdır
Üst Alt