Ruşen Ali kullanıcısının son içeriği

1. Ruşen Ali

Soru Çalışmayan Home ve Menü tuşları

Teşekkür ederim. Fabrika ayarlarıyla sorunum çözüldü ancak son yedeğimi micloud da bulamadım. Buna rağmen bütün arama geçmişim, en son yüklediğim programlarım eksiksiz döndü ancak whatsapp gibi programlara ait geçmiş konuşmalar ile düzenlediğim notlar kayıp. Geçmiş olsun mu diyelim acaba?
  2. Ruşen Ali

Aynen üstad. İkincil alanda sorunsuz, ilk alanda problemli
  3. Ruşen Ali

İkincil alanı açtım ve orada tuşlar çalışıyor sayın catlax66 ve sayın hmthvrn hocam.
  4. Ruşen Ali

Hocam biraz yardımınız gerek zira terminolojiye yabancıyım. BL kilidi nedir nasıl ulaşırım. Bir de Miflash detayını alabilir miyim. O derece bilgisizim ✋:)
  5. Ruşen Ali

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle umarım doğru yere yazıyorumdur, değilse kusura bakmayın. 2017 ağustostan bu yana mi 5s plus sahibiyim. Telefonumdan çok ama çok memnunum. Şu ana kadar da tık demedi. Herhangi bir darbesi veya hasarı da yok ve yasal sürümler mevcut. 1-2 hafta kadar önce şarj bitti...
  6. Ruşen Ali

Rom 9.2.1.0 nightly update

Tamam dostum. Hepsini yaptım, artık bişey yapmıyorum, teşekkür ederim :) MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. Ruşen Ali

İşte şimdi yine geldi. 9.2.1 mevcut diyor. Güncelleme ekranına gidiyorum bu kez de 9.1.1 desin yeni güncelleme yok diyor MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. Ruşen Ali

Eyvallah güzel insan, sevgiler MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Ruşen Ali

Yani şu an için o risk uyarısını önemsemeyip gerçek 9.2.1 in gelmesini bekleyeyim değil mi MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. Ruşen Ali

Şudur MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. Ruşen Ali

Arkadaşlar, telefonum 5s plus Sistem güvenlik taraması ödeme işlemlerinde 1 riskli durum bulmuş, o yüzden güncelleme yap sistemin korunsun diyor. İyi hoş, beni güncelleme ekranına yolluyor. Güncellemeyi kontrol et diyorum kararlı 9.1.1 desin iyisin diyor yeni güncelleme yok diyor. Arada 9.2.1...
  12. Ruşen Ali

Yardım Mi5s Plus Yeni Nesil Sorular :)

Teşekkür ederim. Şu an miui 8.5.2 güncellemesi geldi ama millet forumda miui 9 lardan konuşuyor bile. Bi de bendeki 8.5.2 nin bazı bölümleri çince, o derece yani. Forum kullanmayı bilmediğim için güncellemelerin nasıl yapılacağını gösteren (hem android hem miui) linkleri yapıştırabilir misiniz...
  13. Ruşen Ali

Yardım Mi5s Plus Yeni Nesil Sorular :)

Arkadaşlar merhaba. 2017 model 5s plus ile aranızdayım. Sizlerden epey şeyler öğreneceğime inanıyorum ama şu an için 3 mesele en mühimi benim için: 1) VW aracım var, BT ile telefonu tanımladım fakat araç multimedyasında kişi resimleri gözükmüyor. İphonelarda böyle bir sorun var ama android...
Üst Alt