rusan19 kullanıcısının son içeriği

1. R

MIUI 12 Redmi 7A - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.QCMMIXM İndirme Bağlantıları

Batarya performansı çok kötü. Şarj su gibi gidiyor.
  2. R

MIUI 12 Redmi 7A - Global Kararlı Rom V12.0.1.0.QCMMIXM İndirme Bağlantıları

Güncelleme ile gelen sürüm 12.0.1 mi? Yani paylaşılan güncelleme ile aynı sürüm mü?
  3. R

Rom Redmi 7A Global Kararlı v11.0.6.0 PCMMIXM İndirme Bağlantısı

Geri çekilme sebebi nedir acaba ? Yeniden gelir mi güncelleme ?
  4. R

Bu güncelleme sabah vardı ama akşam kontrol ettiğimde bu güncelleme görünmüyor. Geri mi çekildi acaba ?
  5. R

Yeni güncelleme nasıl ? Artık güncellemekten korkar hale geldim.
  6. R

Sohbet Redmi 7a pil süresi

Benim de güncellemelerden sonra pil hızlı gitmeye başladı.
  7. R

Yardım Red Mi 7A MIUI 10' a dönmek

Bir de Anti rollback olayı varmış. Ona bakmam gerekiyor mu ? Son olarak Bootloader kilidini açtıktan sonra kapatabiliyor muyuz ?
  8. R

Yardım Red Mi 7A MIUI 10' a dönmek

Benim cihazım Red Mi 7A, MIUI 11 var. MIUI 10' a dönmek istiyorum. MIUI 10 recovery dosyasını indirip cihaz güncelleme kısmından güncelleme paketini seçip yükleyebilir miyim ? Herhangi bir sıkıntı olur mu ?
  9. R

Yardım Red Mi 7A MIUI 11.0.5 Pil Sorunu

Donüş yapmayı düşünüyorum da Antirollback ve bootlader kilidi gibi durumlar varmış. Bunları da hiç bilmiyorum. 1576675005 Bunu nasıl yapabilirim ?
  10. R

Temiz kurulum yaptım. Durum aynı. Temiz kurulum dediğim telefonu sıfırladım yani.
  11. R

Dün bu güncellemeyi OTA üzerinden güncelledim. Şarj hızlı gitmeye başladı. Önceki sürümlerde böyle bir sıkıntım yoktu. Önceki sürüme geri dönmeli miyim ? Yoksa yeni güncellemeyi mi beklemeliyim ? Not : Cihaz yaklaşık 2 aylık. Dediğim gibi pil sorunu güncellemeden sonra oldu.
  12. R

Güncelleme Redmi 7A Global Kararlı V11.0.5.0 PCMMIXM İndirme Bağlantıları

Ben OTA üzerinden güncelledim. Pil hızlı gitmeye başladı. Bir önceki sürüme dönme şansım var mıdır acaba ?
Üst Alt