Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam batarya performansı için en iyi sürüm hangisi? Sadece MIUI 12 değil 11 de olabilir. Gün içinde çok şarj etmek zorunda kalıyorum. Tabii cihaz kaç yıllık ama hiç batarya değiştirmedim bunun etkisi de var tabii ki.
Evet yüklü ama uzun zamandan beri yüklü. Böyle bir şey yapmıyordu ve o uygulamaya tam yetki vermedim.
1607526344
Tamamdır hocam tekrardan kontrol ettim güncelledikten sonra yetkisi değişmiş sanırım. Boşu boşuna konu açmışım :D. Teşekkür ederim.
MIUI Sürümüm: MIUI 12 - 20.6.11
Normalde bluetooth sadece telefonu yeniden başlattığımda bluetooth otomatik açılıyordu ama kapattığım zaman tekrar kendi kendine açılmıyordu. Bugün telefonu yeniden başlattım bluetooth yeniden kendi kendine açıldı. Ama bluetoothu kapattığım zaman tekrar kendi...
Dediğiniz modül yüklü ayarlar dediğiniz ayarlar. Tüm dediklerinizi yaptım. mertylmz ın dediği gibi yüksek ihtimal. Evet all in one modülü yüklü ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum.
1604341157
Dediğiniz modül yüklü ayarlar dediğiniz ayarlar. Tüm dediklerinizi yaptım. mertylmz ın dediği gibi...
Mi6 cihazımda güç tuşu basılı kalıyor. Son zamanlar daha çok takılı kalmaya başladı. Bunun değişimi yapılıyor mu yapılıyorsa masrafı çok mu? Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Sorunun bataryadan olduğunu düşünüyorum. Bataryanın şişmesi v.s durumlarda bazı sıkıntılar yaratıyor. İşi bilen birine göstermeniz mantıklı olur. Garanti kapsamındaysa garantiye gönderebilirsiniz :).
Eğer kulaklık jak girişliyse dönüştürücünüzde sorun olabilir. Eğer bluetooth-type c tarzlıysa yazılımsal olabilir. Tam emin değilim ama aklıma bunlar geliyor :).
Çoğu telefonda bu sorun oluyor sanırım. Ben mi6 kullanıyorum bende de aynı problem var.
Ayarlardaki sim kartlar ve mobil ağlar bölümünden sim kart ayarlarına girip, erişim noktası adlarına tıklayın. Alt tarafta yeni APN ye tıklayın. Ad ve apn kısmına Consumer Broadband yazıp kaydedin. Sonra...
Google Destekte böyle bir çözüm buldum. İşinize yarayabilir.
"Merhaba,
Cihazınızın sertifika kontrolünü yapmak için:
Google Play Store uygulamasını açın.
Menü Menü ardından Ayarlar'a dokunun.
"Play Protect sertifikası" başlığının altında cihazınızın sertifikalı olup olmadığını görürsünüz...