Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI Sürümüm: MIUI 12 - 20.6.11
Normalde bluetooth sadece telefonu yeniden başlattığımda bluetooth otomatik açılıyordu ama kapattığım zaman tekrar kendi kendine açılmıyordu. Bugün telefonu yeniden başlattım bluetooth yeniden kendi kendine açıldı. Ama bluetoothu kapattığım zaman tekrar kendi...
Mi6 cihazımda güç tuşu basılı kalıyor. Son zamanlar daha çok takılı kalmaya başladı. Bunun değişimi yapılıyor mu yapılıyorsa masrafı çok mu? Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Full yedek alabileceğim türkçe bir program var mı? Yedekleyip bilgisayara atabileceğim yada telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayardan yedekleyebileceğim bir program önerirseniz çok sevinirim.
Mi6 bölümünde bir ara Mi6 rootsuz Gcam kurulumu vardı. Sanırım kaldırılmış yada taşınılmış. Nereden bulabilirim? Nasıl rootsuz gcam kurabilirim? Örnek konu varsa sevinirim göremedim.
Mi6 ses kısma tuşu ile otomatik hızlıca fotoğraf çekiyordu. Bazı yerlerde anı kaçırmamak için onu kullaniyordum Azda olsa işime yarıyordu. Baya zaman oldu aslında calismayali ama şimdi aklıma geldi. O özelliği kaldırdılar mi yoksa ayarlardan falan açmak mi gerekli ? ( Biraz baktım ama bulamadım )
Mi6 cihazımın kamerasını maalesef beğenmiyorum. Bazı kişiler bootloader kilidini açıp google kamerasını kurmamı söylüyorlar. Ama bootloader kilidini açmak istemiyorum. Global Son sürüm mevcut şuan telefonda. Acaba google kamera kurma şansım var mı ? Eğer varsa ve yardımcı olacak varsa sevinirim...
Şuanda bendeki güncel sürüm 8.4.19 l Beta . Sanki sürüm geride kalmış gibime geldi. Bazılarında 9.2.2 9.5.6 gibi sürümler var diye gördüm. Benim şuan ki durum nedir ne yapmam gerekir? ( Güncellemeleri denetle dediğimde güncelleme yok diyor )
Spigen R32E Stereo Kablosuz Bluetooth 4.1 Mikrofonlu Fiyatı
Bu model mi hocam?
Bu arada telefonun Tayp C yerinde sorun var kablodan alakalı bir şey değil. Değiştirmem gerekecek fiyat sormadım daha.
Kargo kaç günde geliyor ?
Hocam peki bu sorun telefonun soketinde mi problem vardır ? Değiştirmek ne kadara mal olur ? Bilginiz varsa sevinirim.
Birde Xiaomi Bluetooth kulaklıkları iyi mi ?