Runlax kullanıcısının son içeriği

1. Runlax

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Edit: Tamamdır problemi düzelttim :).
  2. Runlax

Hocam batarya performansı için en iyi sürüm hangisi? Sadece MIUI 12 değil 11 de olabilir. Gün içinde çok şarj etmek zorunda kalıyorum. Tabii cihaz kaç yıllık ama hiç batarya değiştirmedim bunun etkisi de var tabii ki.
  3. Runlax

Çözüldü Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor

Evet yüklü ama uzun zamandan beri yüklü. Böyle bir şey yapmıyordu ve o uygulamaya tam yetki vermedim. 1607526344 Tamamdır hocam tekrardan kontrol ettim güncelledikten sonra yetkisi değişmiş sanırım. Boşu boşuna konu açmışım :D. Teşekkür ederim.
  4. Runlax

Çözüldü Bluetooth Kendi Kendine Açılıyor

MIUI Sürümüm: MIUI 12 - 20.6.11 Normalde bluetooth sadece telefonu yeniden başlattığımda bluetooth otomatik açılıyordu ama kapattığım zaman tekrar kendi kendine açılmıyordu. Bugün telefonu yeniden başlattım bluetooth yeniden kendi kendine açıldı. Ama bluetoothu kapattığım zaman tekrar kendi...
  5. Runlax

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Dediğiniz modül yüklü ayarlar dediğiniz ayarlar. Tüm dediklerinizi yaptım. mertylmz ın dediği gibi yüksek ihtimal. Evet all in one modülü yüklü ama nasıl kaldıracağımı bilmiyorum. 1604341157 Dediğiniz modül yüklü ayarlar dediğiniz ayarlar. Tüm dediklerinizi yaptım. mertylmz ın dediği gibi...
  6. Runlax

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Gece modundaki modları kullanmak isteyince gcam kapanıyor. Gece ayarı aktif ama sorun ney anlamadım.
  7. Runlax

Soru Mi6 Güç Tuşu Basılı Kalması

Mi6 cihazımda güç tuşu basılı kalıyor. Son zamanlar daha çok takılı kalmaya başladı. Bunun değişimi yapılıyor mu yapılıyorsa masrafı çok mu? Bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  8. Runlax

Sıcak Fırsat Yeni airdots s 189 tl ücretsiz kargo

Hocam bende mikrofonu iyi olan f/p tarzında Bluetooth kulaklık arıyorum. Acaba öneriniz var mı?
  9. Runlax

20.6.18 çıkmış. Hayırlı olsun.
  10. Runlax

Yardım Redmi note 8 Hotspot Sorunu.

Çözülmesine sevindim :) Her telefonda farklı çözüm olabiliyormuş :).
  11. Runlax

Yardım Resmi note 6 pro kapandı açılmıyor

Sorunun bataryadan olduğunu düşünüyorum. Bataryanın şişmesi v.s durumlarda bazı sıkıntılar yaratıyor. İşi bilen birine göstermeniz mantıklı olur. Garanti kapsamındaysa garantiye gönderebilirsiniz :).
  12. Runlax

Yardım Mi 8 lite kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Eğer kulaklık jak girişliyse dönüştürücünüzde sorun olabilir. Eğer bluetooth-type c tarzlıysa yazılımsal olabilir. Tam emin değilim ama aklıma bunlar geliyor :).
  13. Runlax

Anket Uzun Uğraşlar Sonucu Nasıl Olmuş ?

Gayet başarılı bence :).
  14. Runlax

Yardım Redmi note 8 Hotspot Sorunu.

Çoğu telefonda bu sorun oluyor sanırım. Ben mi6 kullanıyorum bende de aynı problem var. Ayarlardaki sim kartlar ve mobil ağlar bölümünden sim kart ayarlarına girip, erişim noktası adlarına tıklayın. Alt tarafta yeni APN ye tıklayın. Ad ve apn kısmına Consumer Broadband yazıp kaydedin. Sonra...
  15. Runlax

Yardım Play Store Cihazınız Sertifikalı Değil

Google Destekte böyle bir çözüm buldum. İşinize yarayabilir. "Merhaba, Cihazınızın sertifika kontrolünü yapmak için: Google Play Store uygulamasını açın. Menü Menü ardından Ayarlar'a dokunun. "Play Protect sertifikası" başlığının altında cihazınızın sertifikalı olup olmadığını görürsünüz...
Üst Alt