rukA kullanıcısının son içeriği

1. rukA

MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

Arkadaşlar temiz kurulum yapmadan ne denediysem olmadı. Mecbur yedeklerimi alıp komple temizledim telefonu ve 21.3.18 Mi Globe'a geçtim. Cihazda bir gündür herhangi bir çökme olmadı, daha çökeceğini de sanmıyorum. Bazı arkadaşlar temiz kurulum yapıp 21.3.18'e düşmesine rağmen problemin devam...
  2. rukA

Rom Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.6.23 Mi-Globe ROM

Yardımlarınız için teşekkürler hocam.
  3. rukA

Hocam ilk denemem MIUI yazısı ile açılmıştı ve seçtiğim uygulamaların hiçbiri yüklenmemişti. Tekrar dalvik, cache, system sildim ve bu reboot recovery yaptım. Tekrar mi globe romu yükledim bu sefer sorunsuz her şey yüklendi ve cihaz açılırken Mi Globe yazısı çıktı. Ancak problem devam ediyor...
  4. rukA

MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

Teşekkür ederim hocam, yardımlarınız için.
  5. rukA

Dalvik cache ve system silerek Mi Globe'a geçmeyi denedim, bu tarz yazılar çıktı. Sanırım yükleme kısmında bir hata oluştu ve bu nedenle Eu rom yüklediler, çünkü telefonda şu an Eu 21.3.24 yazıyor, ve de yazıda da aynısı belirtiliyor. 1617007080 En iyisi Xiaomi.Eu'nun sıradaki güncellemesini...
  6. rukA

Peki hocam şunu sormak isterim. TWRP üzerinden dalvik,cache,system şeklinde yukarıdaki 3 maddeyi silerek format data yapmadan bu Mi globe'a geçtim diyelim. Bu şekilde bir sorun olursa verilerimi kaybetmeden Eu Rom'a dönebilirim diye düşünüyorum doğru mu?
  7. rukA

Hocam katılıyorum ama şu an günümü mahveden bir problemle karşı karşıyayım ve de benim temiz kurulum yapacak vaktim yok şu an. İnanın temiz kurulumdan sonra telefonu hazır hale getirmem 1 günden fazla sürüyor, uygulama içi birçok ayarı düzenlemem gerekiyor. Eu Rom 21.3.10'a düşürmüştüm, format...
  8. rukA

Evet beyler ben de 21.3.24 Eu rom kuran mağdurlardanım :d Mi Globe 21.3.24'e Eu rom'dan geçerken format data yapmama gerek yok dimi, içindeki hiçbir bilginin gitmemesi çok önemli. Temiz kurulum yapacak hiç vaktim yok bu sıralar.
  9. rukA

Format data yapmadan Eu rom 21.3.24'den Mi Globe 21.3.24'e direk geçebiliyor muyum yani?
  10. rukA

Yardım ekran açık cihaz kilitleniyor?

Sıradaki güncellemeyi beklemeyi düşünüyorum ancak format data yapmamızı isteyecekler gibi
  11. rukA

Yardım Mi 9T Eu Rom 21.3.24 Telefon kilitlenme problemi

Dün itibariyle yorumları okumayarak 21.3.24 rom'a geçtim :( Bu versiyonda telefon 15 dk ya bir kilitleniyor ve resetlemek gerekiyor, ilk çözüm olarak eski roma dönmeyi denedim ancak hangi roma dönersem döneyim problem devam ediyor. Format data yapıp eski versiyonu kurunca problemin...
  12. rukA

Yardım ekran açık cihaz kilitleniyor?

Hocam bu haftaki 21.3.24 Eu Rom yüklediniz sanırım. Ben de o hataya düştüm, benim telefonda aynı şekilde sürekli çöküyor. Format data yapmadan çözümü var mı acaba
  13. rukA

21.3.24 şu an için problemli sakın indirmeyin benim gibi :( Eski sürümlere de dönseniz çökme problemi devam ediyor. Kimisi çözümün format data olduğunu iddia ediyor, kimisi format data yapmasına rağmen sorunun çözülmediğini söylüyor. Format data yapmadan sorunu nasıl çözebileceğimizi bilen var mı?
  14. rukA

Yardım Telefonum kapanmasina 15 gün kalmis

IMEI atma işlemini evde kendi başımıza nasıl yapabiliriz?
  15. rukA

Yardım Çağrı geldiğinden sesli okuma

Araştırdım fakat bulamadım, sanırım farklı uygulamaları denicem. Samsung, Apple telefonlarda bu tarz ayarlar uzun süredir varken Xiaomi'de henüz olmaması üzücü. Keşke yakın zamanda getirseler
Üst Alt