Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün itibariyle yorumları okumayarak 21.3.24 rom'a geçtim :( Bu versiyonda telefon 15 dk ya bir kilitleniyor ve resetlemek gerekiyor, ilk çözüm olarak eski roma dönmeyi denedim ancak hangi roma dönersem döneyim problem devam ediyor.
Format data yapıp eski versiyonu kurunca problemin...
Mi 9T cihazım var, yanında Huawei Freebuds 3 bluetooth kulaklık kullanıyorum. Kulaklık kulağımdayken bir çağrı geldiğinde bunun sesli bir şekilde okunmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Eu rom Mi 9T cihazım var. Dün Huawei freebuds 3 kulaklık aldım. Huawei yazılımını kullanmayan android telefonlarda kulaklık bağlanınca şarj yüzdelerini gösteren pop-up bildirim ve kulaklığı kulaktan çıkarınca müziğin durması çalışmıyor.
Xiaomi cihazlara uyarlanan bir mod var mıdır bu konuda?
Cihazım Mi 9T. Uzun zamandır Eu rom kullanıyorum. Aslında genel olarak memnunum ama gözüme takılan bazı geçiş animasyonları problemi var. Örnek:
Cihazın kilidini hızlı aç kapa yaparken keskin geçişler.
Yukarıdan kontrol merkezini indirip kapattıktan sonra yapılan keskin geçiş.
Aslında benim...
Birkaç aydır Eu rom'dayım. Bu benim kullandığım ilk custom rom. Yani genel olarak memnunum ama bi ton yeni özellik gelmesinden ziyada telefonumun arayüz animasyonlarının takılmadan gerçekleşmesini bekliyorum. Eu rom bu konuda beni pek memnun edebilmiş değil. Arayüzdeki bir sorun birkaç hafta...
Bu sorun EU Rom'a geçtikten sonra başladı. Belli dakika aralıklarla telefon diag_logs klasörü altında kayıt tutuyor. Bu neyin kaydıdır? Şu an 20 küsür GB olmuş durumda
TWRP üzerinden eu rom güncellemesi yapmak istedim. Öncesinde Dalvik ve Cache bölümlerini temizledim ardından INSTALL bölümüne geldiğimde sdcard içerisindeki tüm dosyların e7Ne66VW3NMKa gibi harflerle şifrelendiğini ve rom dosyamın gözükmediğini farkettim.
Sorun nerede sizce?
Yalnız az önce Eu forum üzerinden aldığım cevapta şu yazmakta:
Yes, you need TWRP 3.3.1-1109 version. (= twrp_davinci_10.img)
Sanırım flaşlamam gerekiyor, benim sürümüm TWRP-3.3.1-0916
Cihazımın şu anki TWRP sürümünde android 10'a geçtim. Burdan anlaşılıyor ki TWRP sürümüm zaten android 10 destekliyor değil mi? Eğer öyleyse "TWRP_davinci_10.img" kurmadan direk romu mu kurayım?
Cihazım şu an 9.11.7 versiyonunda 9.11.14 güncellemesini mi 9T cihazına yükleyecekler için şöyle bir not düşmüşler.
HMK20/MI9T:
Update your TWRP via fastboot to be able decrypt /data partition
Code:
fastboot flash recovery TWRP_davinci_10.img
Kurulumdan önce TWRP'yi güncellememizi istiyorlar...
Mi 9T 64 gb cihazım var. Global rom'dan memnun olmamamdan ötürü geçenlerde Eu rom'a geçtim. Şu an cihazımda Eu beta 9.11.7 yüklü.
Muhtemelen yarın gelecek olan güncellemeyi telefonuma kurmadan önce TWRP üzerinden hangi yedek dosyalarını tutmalıyım? Uygulamalar, uygulama içi veriler, sistem...