Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese kolay gelsin müşterim redmi note 10 getirdi hasırcılarda imei attırmış telefon otomatik güncelleme yapınca çökmüş herşeyi denedim açılmadı sürüm düşürdüm farklı rom yükledim nafile fasboot ta kalıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Duvar kağıdı değişmiyor bazen takılıp kalıyor bazen 1 gün sonra değişiyor (kilit her açıldığında olarak ayarlı )
M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba yaklaşık 2 aydır cihazı kullanıyorum mi10 prodan geçtim artı eksi ve soruları sizin için yazmaya çalışacağım
Artılar
+Cihaz çok ince ve hafif tasarımı rengi vs çok iyi
+Kamera diğer Mi amiral gemilerine göre gayet başarılı renkler tonlamalar kalite tatmin edici ön kamerada fena değil...
mi eu kullanıyorum bence en iyi rom fakat orjinal temada bazı simgeler resimde görüldüğü gibi bunları nasıl orjinali ile değiştirebiliriz normalde 2.resimdeki orjinali
1 ay içinde mi10 pro alıp sattım yeni mi11 aldım bu ay ikisinede bl kilidi başvurusu yaptım mesajda şöyle diyor üzgünüz bu hesapla bu ay başka cihaz açıldı bunun çözümü varmıdır sorry couldn't unlock more devices by this account this month
daha önce çok defa yaptığım işlemler kilit açık twrp yüklü ne fastboot nede recovery yazılım yüklenmiyor cihazın üzerinde avrupa kararlı rom yüklü twrp olduğu için ota danda yüklenmiyor yardımcı olabilecek varmı?
Merhaba mi 10 miui eu yüklü android 11 oldu twrp gitti 11 için olan twrp yükledim fakat kapanıp açılınca cihaz decryp oluyor hiç bişey yükleyemiyorum dolayısı ile güncellemede yapamıyorm çözümü bilen vrmı acil
Merhaba arkadaşlar Yabancı bir sitede Mİ10 Pro S20 Ultra ve 11 Pro Max kamera karşılaştırmasını seyrettim açıkçası Xiaomi sever olarak biraz hayal kırıklığına uğradım şöyleki 7 8 yıldır Xiaomi kullanıcısıyım son yıllarda kamerayı başarılı bulmuyorum yine renkleri olduğu gibi vermemiş gibi geldi...
Mi note 10 BL açıldıktan sonra miroom beta yükledim fakat bir sürü bug ile karşılaştım kamera donması hta verip kapanması akıcı değil takılarak ilerlemesi onu kaldırıp mi eu stabil yükledim fakat ondada aod ekranı için kişiselleştirme yüklenmiyordu o yüzden onuda kaldırıp miroom stabil yükledim...