Royalclass kullanıcısının son içeriği

1. Royalclass

Soru Mİ10T 5G Nasıl root yaparım

mi10t Miui 12.5.6 yüklü twrpden magisk yüklemiyor onun dışında herşey yükleniyor nasıl yapabilirim
  2. Royalclass

Soru Redmi note 10 rom atmama rağmen sürekli fastboot a geçiyor

Herkese kolay gelsin müşterim redmi note 10 getirdi hasırcılarda imei attırmış telefon otomatik güncelleme yapınca çökmüş herşeyi denedim açılmadı sürüm düşürdüm farklı rom yükledim nafile fasboot ta kalıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  3. Royalclass

Yardım Mİ 11 kullanıyorum eu rom'da duvar kağıdı döngüsü takılı kalıyor

Duvar kağıdı değişmiyor bazen takılıp kalıyor bazen 1 gün sonra değişiyor (kilit her açıldığında olarak ayarlı ) M2011K2C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. Royalclass

Soru Note 9 pro güncelleme sonrası çöktü doğru twrp varmı

Telefoncuyum müşteriye sattığım telefon güncelleme sonrası çökmüş bi türlü düzgün çalışan recovery bulamadım
  5. Royalclass

Soru Mİ 11 Uzun kullanıcı Deneyimlerim

Merhaba yaklaşık 2 aydır cihazı kullanıyorum mi10 prodan geçtim artı eksi ve soruları sizin için yazmaya çalışacağım Artılar +Cihaz çok ince ve hafif tasarımı rengi vs çok iyi +Kamera diğer Mi amiral gemilerine göre gayet başarılı renkler tonlamalar kalite tatmin edici ön kamerada fena değil...
  6. Royalclass

Çözüldü Redmi note 8 twrp format yapmıyor

Redmi note 8 twrp format yapmıyor sebebi ne olabilir reimdeki gibi kalıyor
  7. Royalclass

Soru Miui eu romda bazı simgeler nasıl değişir

mi eu kullanıyorum bence en iyi rom fakat orjinal temada bazı simgeler resimde görüldüğü gibi bunları nasıl orjinali ile değiştirebiliriz normalde 2.resimdeki orjinali
  8. Royalclass

Yardım sorry couldn't unlock more devices by this account this month hatası

1 ay içinde mi10 pro alıp sattım yeni mi11 aldım bu ay ikisinede bl kilidi başvurusu yaptım mesajda şöyle diyor üzgünüz bu hesapla bu ay başka cihaz açıldı bunun çözümü varmıdır sorry couldn't unlock more devices by this account this month
  9. Royalclass

Soru Redmi note 9pro yazılım kabul etmiyor

daha önce çok defa yaptığım işlemler kilit açık twrp yüklü ne fastboot nede recovery yazılım yüklenmiyor cihazın üzerinde avrupa kararlı rom yüklü twrp olduğu için ota danda yüklenmiyor yardımcı olabilecek varmı?
  10. Royalclass

Soru Mİ 10 mi eu 12.2.8 android 11 güncellemesinden sonra TWRP Sorunu

Merhaba mi 10 miui eu yüklü android 11 oldu twrp gitti 11 için olan twrp yükledim fakat kapanıp açılınca cihaz decryp oluyor hiç bişey yükleyemiyorum dolayısı ile güncellemede yapamıyorm çözümü bilen vrmı acil
  11. Royalclass

Çözüldü mi8se eu rom kurunca fastbootta kalıyor

mi8se eu rom kurunca fastbootta kalıyor china kurunca düzeliyor twrp kurup eu kurunca fastbootta kalıyor yardım ederseniz sevinirim
  12. Royalclass

Video Sizce Bu videodaki en iyi kamera hangisi?

Merhaba arkadaşlar Yabancı bir sitede Mİ10 Pro S20 Ultra ve 11 Pro Max kamera karşılaştırmasını seyrettim açıkçası Xiaomi sever olarak biraz hayal kırıklığına uğradım şöyleki 7 8 yıldır Xiaomi kullanıcısıyım son yıllarda kamerayı başarılı bulmuyorum yine renkleri olduğu gibi vermemiş gibi geldi...
  13. Royalclass

İpucu Miroom Stabil Şiddetle tavsiye

Mi note 10 BL açıldıktan sonra miroom beta yükledim fakat bir sürü bug ile karşılaştım kamera donması hta verip kapanması akıcı değil takılarak ilerlemesi onu kaldırıp mi eu stabil yükledim fakat ondada aod ekranı için kişiselleştirme yüklenmiyordu o yüzden onuda kaldırıp miroom stabil yükledim...
  14. Royalclass

Rom Miroom yükledim aod çok karanlık bi çözüm varmı

Mi note 10 miroom yükledim herşey çok güzel fakat aod çok karanlık bi çözüm varmı
  15. Royalclass

Rom Mİ Note 10 için MİRoom linki varmı?

BL Açıldı Note 10 için miroom varmı varsa link alabilirmiyiz tşk
Üst Alt