Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, telefonuma HyperOS güncellemesi geldi. Temiz bir kurulum yapmak istedim, fastboot üzerinden doğru şekilde ROM'u attım. Her şey tamam gibi göründü, ROM yükleme işlemi başarılı oldu yazısı çıktı ancak telefon hala fastboot ekranında kalıyor. Telefonu açıyorum yine fastboot...
Merhaba! Redmi Note 11 Viva model telefonumda ADB üzerinden root atma denemeleri yaparken Magisk programı ile yamaladığım boot.img dosyasını flaşladığımda telefon açılmıyor. Ancak, daha sonra orijinal boot.img dosyasını flaşladığımda telefon normal şekilde açılıyor. Bu durumda benim bir hata...
Merhaba, cihazımda Termux kullanıyorum ve sürekli açık kalması gerekiyor. Ancak temizleyici uygulamasını kullanırken Termux'un kapanmasını istemiyorum. Temizleyici uygulamasının istisnalarına Termux'u nasıl ekleyebileceğimi bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba! Şu anda Redmi Note 11 Pro kullanıyorum ve ısınma ile donma gibi sorunlar yaşıyorum. Bu nedenle telefonumdan memnun değilim. Bu sorunlar yüzünden Redmi Note 12 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Ancak yeni telefonda da aynı problemlerle karşılaşma ihtimalim var mı? Konu hakkında bilgi sahibi...
Arkadaşlar resimde gördüğünüz ekran kartını aktif olarak kullanmış veya kullanmaya devam eden kişiler varmı sizce f/p ürünümü yorumlarınızı bekliyorum 🙂
Marka Model: Asus dual radeon rx 6600 8gb 128 bit.
Merhaba arkadaşlar redmi note 11 pro viva modeli için
V13.0.6.0.SGDMIXM
güncellemesini yapıp memnun kalan kişiler varmı acaba ona göre yüklemek istiyorum.
Merhaba arkadaşlar cihazımın bl kilidini açtım şimdi root atmak istiyorum fakat cihazım için twrp yok ve cihazıma nasıl root atılır gibi bir rehber bulamadım bu yüzden sizden yardım istiyorum cihaz modelim redmi note 11 pro (viva)
Merhaba arkadaşlar mtk işlemcili cihazlar da bootloader kilidi veriler silinmeden ve 160 saat beklemeden açılabilir diyorlar bunu nasıl yapabilirim cihaz redmi note 11 pro (viva)
Merhaba dostlar oyunlar da 120hz açılmıyor oyuna girip oyundan çıkmak için aşağıya doğru kaydırma yapınca 120hz geliyor neden böyle cihazım da android 11 yüklü güncelleme yaparsam sorun düzelir mi güncelleme yapıp memnun olan varmı?
Öncelikle herkese geçmiş olsun. Dostlar ben şuan redmi note 9S (India) modelini kullanıyorum. Şuan redmi note 10 pro 256 GB 8gb ram olandan almak istiyorum sizce model yükseltirsem arada fark olur mu yoksa gereksiz yere para harcamış mı olurum öneri ve görüşleriniz benim için çok önemli ona göre...