Rotasizkaptan46 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Şarj aleti sorunu

Normal şarj aletleri yavaş şarj ediyor ve telefon için sağlıklı değil diye düşünüyorum
  2. R

Yardım Şarj aleti sorunu

İyi günler. Redmi note 5 kullanıyorum şarj aletim bozuldu. Satış sitesine de baktım 3.0 şarj aleti var stokta bulunmuyor. Malum markamızın şarj aletini bulmakta sıkıntılı. Büyük teknolojik marketler parça satışı yapıyormu. Vatan vs gibi bilginiz varmı veya nerde bulabilirim. Kahramanmaraşta...
  3. R

Yardım Redmi note 5

Güncelleme illaki gelecektir. Ben sorun olmasından korkmuştum
  4. R

Çözüldü Telefonumda anlayamadığım problem ve twrp sorunu

Bende korkmuştum telefona bişey oldu yine masrafa girdik bayram üstü dedim ama sorun baskaymis
  5. R

Yardım Türk Telekom Şebeke Problemi 31.05.2019

Bende sorun düzeldi ilerleyen saatlerde düzelecektir. Telefon bozuldu diye korkmuştum şükür ki sebekelerde mis angel~~clap~~
  6. R

Yardım Redmi note 5

Ona bakıyorum bende ama bir şey bulamadım henüz.
  7. R

Çözüldü Telefonumda anlayamadığım problem ve twrp sorunu

Türk Telekom mu kullanıyorsun acaba. Bugün Türk Telekom sebekelerde problem yaşanmıştı.musteri hizmetlerini aradım Türkiye'de %80 bu sorun yaşanmış. İlerleyen saatlerde tekrar dene istersen
  8. R

Yardım Redmi note 5

Android 9 güncellemesi alan varmı bana güncelleme geldi. Güncelleme baslattim ancak net bağlantısı sorunu nedeniyle güncelleme durmustu tekrar güncelleme yapmak istedigimde. Güncelle olmadığı uyarısı alıyorum. Varmı bu sıkıntıyı yasayan. Çözümü nedir?
Üst Alt