Rosiesflower kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Uygulama kilidi

Uygulama kilidi şifremi unuttum ve parmak izi ile de giremiyorum şifreyi sıfırlamak için telefonu sıfırla diyor. Başka bir yolu var mı?
  2. R

Soru Mi 12

Redmi note 7 cihazıma bugün mi12 yükledim sanırım süper ekran kağıdı modu varmış fakat duvar kağıdına girdiğim zaman direk temalar açılıyor. Nasıl aktif edebilirim
  3. R

Yardım Sarj su gibi gidiyor

Redmi note 7 telefonumda sarj aşırı gidiyor 50dk da %30 sarj gitti. Normal mi? Neler yapabilirim
  4. R

Yardım VoLte etkinleştirme

*#*#86583#*#* arkadaşlar bu kodu yazıyorum ve check was disabled gibi bir şey yazıyor, ne yapabilirim?
  5. R

Yardım Reklam engelleyici

Merhabalar reklam engelleyici yükledim ve belli bir süre sonra kaldırdım fakat vpn yazısı yukarıda kaldı ve kapatılmıyor ayrıca sertifika izleniyor diye bir bildirim geldi ne yapabilirim?
  6. R

Yardım Duvar kağıdı

Evet değiştirdim
  7. R

Yardım Duvar kağıdı

Hayır tema uygulamasından direk seçiyorum.
  8. R

Yardım Duvar kağıdı

Kilit ve ana ekran kağıdım bir süre sonra sıfırlanıyor. Neden acaba?
  9. R

Yardım Tema ve Duvar Kağıdı Sıfırlanması Miui 11

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Neden acaba
  10. R

Tema Yazı tipi değiştirme

İlk olarak Miui Theme Editor'ü indiriyoruz. Forumdan almış olduğumuz mtz uzantılı fontu seçiyoruz. Start'a basıyoruz ve Next e basıyoruz sonra da Finish'e basarak bitiriyoruz ve telefonu yeniden başlatıyoruz. Telefonumda root yok ve global rom kullanıyorum.
  11. R

Rom Eu roma geçmek

Merhabalar suan global rom kullanıyorum. Eu roma nasıl geçebilirim, artıları eksileri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim
  12. R

Yardım Recovery üzerinden Mıuı 11

Merhabalar redmi note 7 telefonum için recovery bağlantısı üzerinden mi11 kararlı sürümü indirdim ama nasıl kuracağını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Üst Alt