roschakk07 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Mi 9 Arka Ana Kamera Problemi

Merhaba arkadaşlar. Telefonumla video kaydı yapıyordum fakat kaydı kapatırken bir anda attığım görüntüye dönüştü. Telefonu komple sıfırladım düzelmedi. Odaklamasında herhangi bir problem yok her şeyi gösteriyor fakat pembe pembe oldu fotoğraftaki gibi. Diğer kameralarda çalışıyor herhangi bir...
  2. R

Yardım Video kaydı alırken ana kamera bozuldu

Merhaba arkadaşlar. Video kaydı alırken ana kamera bir anda buna dönüştü. Gene odaklıyor ama böyle oldu. Geniş açıda problem yok. Telefonu düşürmedim. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim. Orjinal rom. 8/128
  3. R

Yardım IMEI onarım sonrası volte sorunu

Merhaba arkadaşlar. Telefonumda volte yi aktif bir şekilde kullanıyordum. Fakat imei onarım işlemi yapıldıktan sonra bir türlü geri aktif edemedim kodları yazdım ettim olmadı. Yardım edebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
  4. R

Yardım Masaüstü kapanma sorunu

Merhaba arkadaşlar.2-3 haftadır oluyor. Telefonumda garip bir sorun var günde 2-3 kere oluyor bu. Bazen telefonumu açtığımda masaüstü, simgeler filan hiç bir şey gözükmüyor bir tek arkaplan duruyor 4-5 saniye sonra yeniden yükleniyormuş gibi simgeler filan her şey geliyor. Sanki Miui launcher...
  5. R

Yardım Mc Donalds uygulaması root engeli

bankalara giriyorsa bilemem. İzinlerden belki olabilir kurcala derim
  6. R

Yardım Mc Donalds uygulaması root engeli

rootluysa hile kullanılabilir diye yapmışlardır mantıklı
  7. R

Soru Mi9 Batarya

74 diye gördüm de ihtimal verdim
  8. R

Soru Mi9 Batarya

oradaki 2500 küsür o anki mah