Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
11.0.5.0 a geçtiğimden beri önce uygulamalarım bozuldu açılmamaya başladı format attım düzeldi şimdide farkettimki şarj dolmuyor yüzde 20deyken taktım 3 saatte tam dolum olacak diyor, sabaha kadar şarjda bırakıyorum yüzde 75 anca doluyor. Rootsuz mootsuz eski sürüme dönebilir miyim ?
11.0.5.0 a geçtiğimden beri önce uygulamalarım bozuldu açılmamaya başladı format attım düzeldi şimdide farkettimki şarj dolmuyor yüzde 20deyken taktım 3 saatte tam dolum olacak diyor, sabaha kadar şarjda bırakıyorum yüzde 75 anca doldu. Rootsuz mootsuz eski sürüme dönebilir miyim
Redmi Note 6...
son gelen mıuı 11.0.5.0 güncellemesini yaptıktan sonra redmi note 6 pro telefonumda bazı uygulamalar açtığımda 3 4 sn yi sonra kapanmaya başladı. aynı hatayı alan var mı yada çözümü bilen.
uzun süre kilit ve parmak izi kullanmamıştım, bu kaç gündür yüz tanıma ve pin kullanıyorum hiç bi sorun yok bugün bi parmak izinide tanımlıyayım dedim ve tanımlarken devamlı parmak izi sensörü kirli. lütfen temizleyin uyarısı alıyordum ama zar zor da olsa yaptım ama kilit ekranını açmıyordu...