rone kullanıcısının son içeriği

1. R

Alış Mi Note 10

Yeşil renkli 6/128 gb Mi Note 10 alınacaktır. Sıfır ya da temiz ikinci el olabilir. Mesajlarınızı bekliyor olacağım.
  2. R

Soru Ana ekran döndürme

Global ROM kullanıyorum. POCO başlatıcı kullanıyorum. Xiaomi telefonlarda ana ekran döndürme nasıl yapılır ?
  3. R

Soru Xiaomi Mi Note 10 Çift Hat IMEI kaydı

Arkadaşlar, başka bir konuda sordum ama cevap alamadım. Bu cihazda iki hat birden IMEI kayıt edilemiyormuş. Bunun sebebi nedir ? Global sürümde iki hat var. Eski Xiaomi cihazlarda bu oluyordu. Cevap verirken lütfen forum kurallarına uyarak cevap verelim. Ben bulamadım ama konunun bir benzeri...
  4. R

Soru Mi 9 SE Android 10 OTA

Merhaba arkadaşlar. Cihazım root'lu değil. Yurtdışından gelme. Android 10'nun OTA üzerinden gelmesini bekliyorum. Kimlere OTA üzerinden güncelleme geldi ?
  5. R

Soru Kamera seri çekim modu

Kamerada seri çekim modu var. Deklanşöre basılı tutunca kaç adet fotoğraf çekeceğiniz çıkıyor. Ama bu ayarlanamıyor. Örneğin 2 adet fotoğraf ayarlayamıyorsunuz. Parmağınızı çektiğinizde kaç adet denk gelirse. Bunu manuel olarak yapmanın bir yolu var mı ? Xiaomi kendi yazılımı, GCam veya Open...
  6. R

Soru MiUI Global 10.3.3 - sürekli reklam çıkması

Bunu yapmıştım. Bir sürü konu çıktı. Tam olarak hangi konuya bakmamı tavsiye ediyorsunuz ? Cihazımın rootlu olmadığını ve magisk kurulu olmadığını belirtmek isterim. Shiftdelete sayfasında yazılanları yapmıştım. Pek faydasını görmedim. Üstelik o sayfada yazılanların hepsi yapılamıyor. Mi 9...
  7. R

Soru MiUI Global 10.3.3 - sürekli reklam çıkması

Arkadaşlar, bu rom güncellemesi yüklendikten sonra telefonda sürekli reklam çıkmaya başladı. Özellikle internet tarayıcıda. Önceden böyle reklamlar yoktu. Bununla başa çıkmak için ne yapabilirim ? Siz ne yapıyorsunuz ? Aslında global 10.3.3 sürümüne geçme niyetim de yoktu. OTA olarak güncelleme...
  8. R

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

40 yıl düşünsem, geniş açı kameranın kullanılması için ön kamera tuşuna çift basmam gerektiği aklıma gelmezdi. Tuş koymak yerine niye böyle yapmışlar, anlamadım. Geniş açı, öyle veya böyle bir şekilde eklenmiş. Zoom kamera neden yok ? Xiaomi geniş açıyı paylaşmış da zoom'u mu açmamış ? Hayret
  9. R

Anket Mi9 se kullananlar oyunu kullansın

Üstelik GCam ile tele kamerayı kullanamıyoruz şu an. Onu da kullanmak istiyoruz. Ankete katıldım.
  10. R

Uygulama Mİ9 SE için Google Camera Apk Güncel

GCam ile geniş açı ve tele kameraya nasıl erişiyoruz ? Ben göremedim.
  11. R

Yardım Pil

Ayarlarda konum nerde ? Pil performansta senaryolar nerde ?
  12. R

Soru Band 20

Dostum zaten global versiyonların tümünde Band 20 var ve çalışıyor. Band 20 sorunu IMEI atıldıktan sonra ortaya çıkıyor. IMEI atıldıktan sonra band 20 hala çekiyor dersen, o zaman olay olur. Yeni bir şey söylememişsin.
  13. R

Soru mi9 se kamera

Ortadaki kamera 48mp çözünürlüğe sahiptir. 48mp modunu seçerseniz, 48mp'lik fotoğraflar çeker. Seçmezseniz, 4 pikseli birleştirip 12mp'lik fotoğraf çeker. Yani aslında var olan, akdrhmz üyemizin dediğinin tam tersidir. Bol ışıkta 0.8um genişliğindeki pikseller kullanıcıya daha fazla detay elde...
  14. R

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Teşekkürler hocam, Xperia da güzelmiş ama ben SwiftKey yükledim :)
  15. R

Sohbet Mi 9 se Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar, varsayılan olarak gelen klavyeyi hiç beğenmedim. Yazı yazma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sürekli yanlış yazıyor. Daha farklı bir klavye önerebilecek olan var mı ? Türkçe klavye kullanıyorum.
Üst Alt