Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar iyi geceler ben Poco x3 nfc olan telefonuma Endonezya romunu kurdum, fakat telefon hakkında bölümünde ''Mıuı Global 14.0.2 Kararlı'' yazıyor. Birde araştırdığım kadarı ile sanki bu endonezya romu normal global roma göre daha sade olması gerekmiyormuydu. Yani normal global sürümde olan...
Hocam bende 2 gün oldu Poco x3 nfc telefonuma Eu rom kurmuştum play store baktığımda cihaz sertifikalı değil yazıyordu, yazdığınız adımları aynen uyguladım şimdi baktım cihaz sertifikalı yazıyor. Bu değerli bilgi için çok teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
Anladım hocam teşekkür ederim, ben bu Eu romdan 2 gün oldu kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Global roma göre daha hafif, gereksiz uygulamalardan arındırılmış ayrıca mi video ve mi müzik devre dışı bırakma imkanı var. Bu romda kalırım gibi bakalım hayırlısı.
1708010237...