Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar telefonum bozuktu tamir ettirdim ekranını. 1 hafta sonra dokunamtığı çalışmamaya başladı. Twrp erkranına girdiğimde çalışıyor ama telefonu açınca doğru düzgün çalışmıor bi basıyor bi basmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba mi 9 se hiçbişey yoktu birden ekran gitti ve gelmedi titreşim filan oluyor açmaya basılı tutunca. Ses açma kapama açmaya basıyorum titreşim geliyor ama ekran ufak bi aydınlanıp kapanıyor varmı bilgisi olan
Kulaklık mu uyumsuz anlamadım çin malı dandikle hem sıkıntı olmuyor hem mikrofon çalışıyor ama 300 500 tl lik AKG bu telefonda çalışmıyor mikrofon kısmı
merhaba yeni mi 9 se aldım jelatinini kendim açtım telefonla müzik dinelrken bi kaç dakiak sonra önce biri ardından biri çat diye kesiliyor. Kulaklıkta bi zoukluk yok yardım edin
Merhaba elimde AKG nin iyi bi kulaklığı var. Mi 8 lite aldım dönüştürücüyle taktığımda ses güzel geliyor ama gitmiyor. Dedim herhalde aparattandır. Dün is mi 9 se aldım bir tane de onun aparatıyla enedim yine aramalarda mikrfoondan ses gitmiyor. Hem mi8 lite hem mi 9 se aynı sorun var.Ama s6 ile...
Otomatik yapıyor yani bişeyle uğraşmıyorum? Kendim twrp alıp manuel yüklemiyorum yani? Sitesinden indirirsem eğeraçdemem yeterlimi oluyor şu videodaki gibi?
Merhaba mi 9 se aldım Eu rom var. İçinde sistem gncelleyici var. Direkt indir diyip yükleyebiliyormuyuz ? Yok yükleyemiyorsak eğer nasıl yüklerim detaylı ?