romedon kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Twrp ekranında dokunmatik çalışıyor. normalde çalışmıyor

merhaba arkadaşlar telefonum bozuktu tamir ettirdim ekranını. 1 hafta sonra dokunamtığı çalışmamaya başladı. Twrp erkranına girdiğimde çalışıyor ama telefonu açınca doğru düzgün çalışmıor bi basıyor bi basmıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. R

Yardım Mi9se ekran kapandı

Yok girmiyor sadexe titriyor ekran hiç gelmiyor
  3. R

Yardım Mi9se ekran kapandı

Merhaba mi 9 se hiçbişey yoktu birden ekran gitti ve gelmedi titreşim filan oluyor açmaya basılı tutunca. Ses açma kapama açmaya basıyorum titreşim geliyor ama ekran ufak bi aydınlanıp kapanıyor varmı bilgisi olan
  4. R

Yardım mi 9 se kulaklık kesiliyor yardım

Kulaklık mu uyumsuz anlamadım çin malı dandikle hem sıkıntı olmuyor hem mikrofon çalışıyor ama 300 500 tl lik AKG bu telefonda çalışmıyor mikrofon kısmı
  5. R

Soru Mi 9 Se Kulaklık Sorunu

kablolu akg kulaklı dönüştürücü ile kullanıyorum ama bi süre sonra kesiliyor çat diye
  6. R

Sorunu yaşıyorum
  7. R

Yardım mi 9 se kulaklık kesiliyor yardım

merhaba yeni mi 9 se aldım jelatinini kendim açtım telefonla müzik dinelrken bi kaç dakiak sonra önce biri ardından biri çat diye kesiliyor. Kulaklıkta bi zoukluk yok yardım edin
  8. R

benim de kulaklık dönüştürücü taktığımde kulaklık mikrofondan sesim gitmiyor
  9. R

Yardım Xiaomi kulaklık mikrofon sorunu.

Merhaba elimde AKG nin iyi bi kulaklığı var. Mi 8 lite aldım dönüştürücüyle taktığımda ses güzel geliyor ama gitmiyor. Dedim herhalde aparattandır. Dün is mi 9 se aldım bir tane de onun aparatıyla enedim yine aramalarda mikrfoondan ses gitmiyor. Hem mi8 lite hem mi 9 se aynı sorun var.Ama s6 ile...
  10. R

Yardım Mi9 se Direkt güncelliyor muyum?

çok eteşekkürler akşam bunu deneyeceğim
  11. R

Otomatik yapıyor yani bişeyle uğraşmıyorum? Kendim twrp alıp manuel yüklemiyorum yani? Sitesinden indirirsem eğeraçdemem yeterlimi oluyor şu videodaki gibi?
  12. R

Merhaba mi 9 se aldım Eu rom var. İçinde sistem gncelleyici var. Direkt indir diyip yükleyebiliyormuyuz ? Yok yükleyemiyorsak eğer nasıl yüklerim detaylı ?
  13. R

Yardım GOOGLE PLAY sunucu hatası

bende değişmedi :DD
Üst Alt