Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi 20000 mAh powerbank kullanıyorum çift girişli beni tam şarj ile 1 hafta götürüyor ama arada tablet falan da şarj ediyorum xiaomi kendi sitesinden almıştım memnunum açıkcası şarj 6 saate falan tam doluyor ama sonrası canavar bence
pocophone aldım ama yeni dikkat ediyorum alttaki hoparlörlerden birinden çooooook yüksek ses geliyor diğerinden az bu normal mi yada bir ayarlama falan mı gerektiriyor cevaplara şimdiden teşekkürler
aynı sorun bede de var 100 iken akşam %3 -4 düşüme yaşanıyor sonra şarj hızlıca azalıp gün içinde 55 60 lara düşüyor ama ondan sonra düşüş yavaşlıyor %10 da uzun süre kaldığını biliyorum internet kullanıp video izlemem rağmen fena degil arama video oyun derken 2 gün götürüyor telefon beni
teşekkürler deneyeceğim hemen deneme sonucu süper hiç birşeye gerek yok yansıtma tam ekran başarılı ses aktarımı olmuyor ama telefonun sesi yeterli bence
bilgisayara vysor uygulamasını yükledim pro versiyorn telefona yüklemem rağmen ekran görüntüsü alamıyorum hata veriyor bilgisayarda ve telefondan da uygulamayı siliyor bu hatayla karşılaşanlar veya çözüm bilen arkadaşlar varmı acaba NOT: başka telefonda bu hata yok sorunsuz çalışıyor
vysor...