Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihaz da Twrp olmadan ota dan gelen güncellemeyi yapmak mümkün mü illa ki twrp den mi yapmak gerekli cihazdan twrp silinmiş sanırım twrp girmeye çalışınca recovery mod atıyor çokta fazla anlamıyorum buradan sormak istedim
Verdiğin bilgiler çok teşekkür ederim dostum çok muallakta kalmıştım eu rom global vs vs şimdi bir sorun olmayacağını öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim tekrardan
Hadi sorun olacağını duydum diye sistem otomatik güncellemelerini kapattım emin olamadım bazıları kendi elle yapıyormuş vs karmaşık bir konu geldi bana bilgim olmayınca
1625075485
Hadi ya sorun olacağını duydum diye sistem otomatik güncellemelerini kapattım emin olamadım bazıları kendi elle...
Yurtdışı bir cihaz aldım daha önce hiç kullanmamıştım o yüzden hiç bilgim yok bu konuda bir arkadaşım otomatik sistem güncellemesini açık bırakırsam telefonun çökebileceğini söyledi miu global sürüm telefon sistem güncellemelerini elle mi yapmak gerekli otomatikte sorun mu oluyor?