roethlisberger kullanıcısının son içeriği

1. roethlisberger

Rehber Miui 12 Razer 12.0.3 STABLE Redmi Note 9s/Pro [Curtana] KULLANDIĞIM EN İYİ PORT

Herkese merhaba, Bu cihazı (Note 9s, 64/4) aldığımdan beri ilk defa bir romda bu kadar uzun süre kalabildim. Benim için tek sıkıntısı görselliğinde. Detayların kırmızı olması çok hoşlandığım bir durum değil ama temalarla hallediliyor. Rom Eu stabilden portlanmış ve içerisindeki gereksiz bütün...
  2. roethlisberger

Yardım Note 9s için forumda çok güzel romlar var aramayı kullanın

Evet arkadaşlar yıllardır ara ara, yaklaşık altı aydır da sık sık hatta neredeyse her gün bu forumu kullanan biri olarak daha iki gün önce farkına varıp keşfettiğim olayı sizlere de hatırlatmak isterim. malumunuz ya da bazılarının malumu bi kaç ay önce snapdragon 720g işlemcili telefonlar...
  3. roethlisberger

Rom [Android 10] [Miui 12.5 Port Rom] Redmi Note 9s Xiomi Eu 21.1.20v2 Ekran Görüntüleriyle

Yaklaşık iki saat önce kurduğum ve gayet memnun kaldığım miui 12.5 eu port romdur. Görsel anlamda zenginleşmiş stabilizasyon anlamında da üzmeyecek bir rom. 4gb ramli cihazımda gayet keyifli bir kullanım deneyimi sağladım şimdilik. denemenizi tavsiye ederim. Kurulum notları ve indirme linkleri...
  4. roethlisberger

Rom [MSM-Xtended 4.0][Resmi][Android11][Miatoll] İndirme Linki ve Ekran Görüntüleri Kesinlikle En Stabili

Son üç gününü rom deneyerek geçirmiş stabilizasyon takıntılı biri olarak kullandığım en iyi aosp rom diyebilirim. xda'da denemediğim rom kalmadı. stock, port, aosp neredeyse çıkmış olan bütün romları denedim. artık ümitsizce en azından tatmin edebilen tek rom olan "miui for poco 12.0.3" romuna...
  5. roethlisberger

Yardım bootloader kapalı redmi note 9s telefonuma global hindistan romu kurarken brick oldu

Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum umarım telefonum çöp olmadan kurtarırız. Başlıkta da belirttiğim gibi telefona xioamitool uygulamasıyla global hindistan romu yüklüyodum. önce %4.99'a kadar geldi ve bi 20 dakika takıldı. sonra tekrar devam edip %90'lara kadar geldi ve hata verdi...
  6. roethlisberger

Soru Xposed yükleme sorunu

haklisiniz ben de oyle dusunuyodum, tesekkurler cevabin icin
  7. roethlisberger

Soru Xposed yükleme sorunu

Arkadaşlar rootlu miui 10 global beta romlu android 8.1 redmi 5 plus telefonumda xposed yükleyemiyorum, telefonda mı sorun var yoksa yeni güncellemeyle alakalı bir durum mu bu? yükledikçe telefon bootloopta kalıyo kaç kez yüklediysem olmadı. magisk üzerinden yükledim olmadı, recoveryden...
  8. roethlisberger

Rehber MIUI Theme Editor İle Üçüncü Parti Hatası Veren Temaları Yükleme

link vermedin mi ben mi gormuyorum? Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. roethlisberger

vallahi ben de global kararlidaydim olmuyodu, bugun global betaya gecrim yine olmadi neyse saglik olsun, illa rootlatip costum rom yukletecekler
  10. roethlisberger

hocam redmi 5 plus cihazinda sorunsuz tema yukleyebiliyor musun bu yontemle. ben defalarca denememe ragmen yukleyemedim. temayi uyguladigimda varsayilan temayi yukluyor ve sadece duvarkagidi degisiyor o kadar diger hersey varsayilan tema oluyor. benim cihaz da redmi 5 plus.
  11. roethlisberger

Yardım Temanın İçinde ki WhatsApp Temasını Nasıl Aktarabilirim

yok hocam o yontem de ise yaramiyor bende, ne yaptiysam tema magazasi disindan tema yukleyemedim telefona. tekrardan tesekkur ederim ilgin icin
  12. roethlisberger

anladigim kadariyla bu sefer de 3. parti kaynak hatasi verecek bi deneyeyim bakalim tesekkurler.
  13. roethlisberger

n asil hallettin onu da yazsaydin keske, ben de wp temasini degistirecem arkadaslarin soykediklerini anladim lakin tema marketten indirdigim temanin mtz dosyasinin kaydedildigi klasoru bulamiyorum.
  14. roethlisberger

[Rom] [Miui7] Htc One [M8]

m8 için miui 8 portlanır mı acaba var mı bununla ilgili güncel bir bilgi?
  15. roethlisberger

HTC Desire 820

nasıl bir sıkıntı, deneyip de nasıl bir engelle karşılaştın biraz açarsan daha iyi yardımcı olabilirim, bende htc kullanıyorum ve sıkıntısız kullanıyorum romları. bu arada rom kurmadan önce romun uyumlu kernelini de telefonuna flaslaman gerekir, bunu atlıyor olabilir misin?
Üst Alt