Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Internetten almadım. xioami nin kendi avmdeki resmi mağazasından fiziki olarak satın aldım. 180 lira orjinalliğiyle alakalı problem olmasa gerek, daha fazla vakit ve emek kaybetmemek için çıkardım aradan.
Az önce sahte olan kulaklığı kargo firmasına teslim ettim ardından dönüşte mistore avm mağazasından aynısını satınaldım diyebilirimki bu konuda biraz tecrübeliyim. Malesef size gönderdikleri ürün orjinal değil. Kutu kalitesi farkı fotolardan çok belli olmuyor aynı başlıktaki sabah attığım...
Telefona bağladığımda global sürüm olarak görünüyor earbuds olarak, ancak kutusunda redmi airdots yazıyor yani çin sürümü üstelik herhangi dokunmatik özelliği yok sadece basmatik sadece bu durum bile iade için yeterli, dediğiniz gibi büyük bir dolandırıcılık sözkonusu organize şekilde. Yabancı...
Rehber niteliğindeki bilgilendirmeniz için öncelikle teşekkürler. Bahsettiğiniz kutu yüzeyindeki pütürlü kaplama var ancak fotoğraflardaki kadar belirgin değil. Kulaklıkların takıldığı kutunun arka yüzüde attığınız fotoğraflardakinden farklı. Az önce farkettim en üstte siyah kutu arkasında...
n11 üzerinden satıcıdan 140 tl ye satın aldım. Garanti belgesi, fatura vb. kutu içeriğinden çıkmadı karşılaştırmalara göre kutu üzerinden Rrdmi falan gibi kelime oyunları yok ancak, Kutu içinden çıkan çince ingilizce belge şüpheye düşürdü (üzerinde MI logosu yok) bir başka forumda okuduğuma...