rodoslu kullanıcısının son içeriği

1. R

Rehber Miui 12-13-14 / HyperOS Global Tema Uygulaması + Global İçe Aktarma Özelliği

Oneos kurulu hocam tema indir e bastıgımda tema indigi halde inmemiş gibi görünüyor
  2. R

Rehber Miui 12-13-14 / HyperOS Global Tema Uygulaması + Global İçe Aktarma Özelliği

Merhaba dediklerinizi yapıyorum global tema uygulaması kurulu fakat temayı indirdigimde uygula butonu yerine indir butonu geliyor ve indirilmiş hiçbir temayı bulamıyorum
  3. R

MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

Hatalardan biride ekranı yan çevirince ortada oluşan cizgi sanırım
  4. R

Soru Bildirim sorunu

Merhaba eu son sürümden sonra bildirimde bu kalıyor nasıl hallederim bunu
  5. R

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

9t için gelmedi 20.10.15 güncellemesi android 11 için test edilyor cihaz Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. R

Tema Aroma Tema (Türkçe)

Mıuı 12 versiyonu var mı acaba temanın Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. R

MIUI 12 Mi 9T/K20 - MIUI 12 Android 10 - 20.9.17 EU Beta ROM

Yeni güncelleme 9t için gelmedi sanırım Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. R

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Mi 9t için gözle görülür bir fark yok sanırım yeni sürümde Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. R

Rom Miui 12.6 OneOs 21.9.27 Güncellemeri ve indirme bağlantıları

Peki hocam teşekkür ederim ilginiz için sağolun indiriyorum en kısa zamanda denicem :) Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. R

Peki bunda d beta gibi her hafta mı güncelleme geliyor Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. R

Merhaba şuan eu beta kullanıyorum bu roma geçmek istiyorum sizce "+" ve "-" leri nedir bu romun cihazım mi 9t Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt