Rockbar kullanıcısının son içeriği

1. R

Rom '' Mi Max 2 '' için ideal bir Rom : Miui.eu 12.0.9

bişey diyim, denedim ve kesinlikle şunu diyebilirimki orangefox_ twrp'den kat ve kat iyi şifre çözme açısından,twrp son sürümü kullandığım halde bu miuiyi kurdum ve ne oldu sor? açılışta erase all data diyerek tekrar twrpye atıyordu yani twrp ile datayı okumuyordu haliyle romda açılışta erase...
  2. R

notepad ile meta inf içindeki dosyayı düzenleyince yükledi twrp'den 1675366971 orangefoxun magisk 25le uyumlu olanı varmı
  3. R

twrp error 7 hatası aldım:? dosya metin düzenleyeceğim bakalım düzelecekmi
  4. R

Kralsın 💪 sendeki dosya boyutu ufakmış, bende beklerken netten bi firmware kurtarma zip dosyası indirdim 1.347gb idi
  5. R

bana twrpde sorun çıkarmayan zipli bi firmware linki atabilirmisin üstadım varsa 10\11 farketmez
  6. R

Soru Twrp- Orange Fox

orange fox dada belki eski sürüm yüklediğimden magiskin son sürüm kabul etmiyor 25.2
  7. R

Yardım '' Data Wipe '' Sorunu...

çok sık rom yüklediğinde olur böyle şeyler kararlı romu bulduysan bence sabit kal, tel bi süre sonra sağlıklı çalışmıyor en basiti pile zarar
  8. R

🤷‍♂️
  9. R

wipe format yes yeniden aç düzelmez ise twrp değiştir bendede oluyordu çok sık rom işlerinde oluyo bu malesef
  10. R

Haber Efsane yaşıyor...(Mi Max 2 )

ben bunları biliyorum,genellikle takılmalı yansıtmalar,tv'den çok wifii bağlantısı ile hızlı bi bağlantı aracı kastımdı,fikir alayım dedim sağol
  11. R

linkler için sağol dostum birde konu dışı ama bir sorum olacak,seçenekleri bilmek fikir edinmek adına, telefondaki görüntüyü pc yada twye kablosuz nasıl aktarıyoruz hangi uygulama program en iyisi güvenileni ve hızlısı,wifii üzerinden veya farklı bi kablosuz akternatif
  12. R

bu romun ve basit gaps paketi ile beraber linkini istesem,kenarda dursun belki denerim
  13. R

bu 9.1 bana pek iyi gelmedi telefon şaşırdı resmen,durup dururken kapanma oluyordu ki 9da bunu yaşamamıştım silip 9a döndüm ben
  14. R

hız stabilite termal sıcaklık iyse sorun yoktur yola devam :)
  15. R

g güç tuşuda geç tepki veriyor nedense böyle bi durumda hasıl, tel kapalıyken açmaya kalktımı yani, biraz uzun basmak gerekiyor açılması adına, ve telefon kapalıyken şarja taktımı şarj simgesi çıkmıyor romun
Üst Alt