RobinDemircan kullanıcısının son içeriği

1. RobinDemircan

Soru Mi 10 pro imei sorgulama

Selam dostlar mi 10 pro kullanıyorum imei kaydı yaptırmadım ve kapanacağına dair hiç bir bilgi verilmedi hattımı çıkarttığımda şebeke gidiyor yeni rom yüklediğim de geliyor ve bir daha gitmiyor bunun nedeni nedir ve imei kaydı yaptırmama gerek varmı
  2. RobinDemircan

Rom Mi 10 pro da mi 10 romu çalışır mı

Selam dostlar cihazıma telefoncuda imei attım sim 1 kullanıma kapandı ve mi 10 pro da sim 2 gözükmüyor çin sürümünde tek kullanılıyor mi 10 romu kurup stabil çalıştırabilirmiyim yada önereceğiniz başka rom varmı ve hindistan romu çıkarmı orda türkçe dil varmış
  3. RobinDemircan

Yardım Mi 10 pro dual sim

Merhaba cihazım mi 10 pro MIUI V12.0.5.0.QJAMIXM yazılımı yüklü fakat 2 sim özelliği kapalı MIUI V12.1.2.0.RJAMIXM yazılımına geçersem 2 sim açılır mı çin sürümünde türkçe yok bu yüzden onuda kullanamıyorum
  4. RobinDemircan

Yardım Usb hata ayiklamayi açmayı unuttum

Rom yüklerken hata ayıklamayı açmayı unuttum çözümü nedir
  5. RobinDemircan

Yardım IMEI 2 kayboldu

Selam dosltar cihazda IMEI 1 kapandı süresi daha bitmemişti IMEI 2 kayboldu ne yaptıysam geri getiremedim IMEI repair yaparken IMEI 2 kullanılır bende IMEI 2 kullanım dışı ne yapabilirim
  6. RobinDemircan

Yardım Sim2 kart okumuyor

Selam dostlar cihazda sim 1 KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI hatası veriyor kartı sim 2 ye takınca kartı görmüyor IMEI ekranonda IMEI 2 de gözükmüyor sorun nedendir eu rom kurarsam düzelir mi
  7. RobinDemircan

Yardım Kayıt dışı olduğu tespit edilen imei

Mi 10 pro ya babamın hattını taktım cihazda şebeke gitti birdaha gelmedi IMEI sorguladığımda bu yazıyla karşılaşıyorum çözümü nedir acaba
  8. RobinDemircan

Yardım Mi 10 pro şebeke sorunu

Selam dostlar cihazım yurtdışından alınma IMEI atılmadı dün babam benim kartımı çıkartıp kendi kartını takınca şebeke kesildi kendi kartımı taktığımda aynı sorun mevcuttu Rom attım atarken bazı sorunlarla karşlaşrım hepsini bitirince cihaz temiz bir şekilde kuruldu fakat hala aynı sorun devam...
Üst Alt