Roadronners kullanıcısının son içeriği

1. Roadronners

Yardım Mıuı 11 güncellemesi geldi ama sonra gitti yardım edin

B buyrun burdan yükleme yapabilirsiniz MIUI 11 - Redmi S2 Global Stabil MIUI 11 V11.0.2.0 İndirme Bağlantıları
  2. Roadronners

Sohbet Vefat

Başınız sağolsun, mekanı cennet olur inşallah.
  3. Roadronners

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

İyi akşamlar bende ilk beta tester lara verilen Stable global sürümünü indirmiştim yükleme yapmıyordu bugün bir deneyim dedim yüklemeye geçti sanırsam blokajı kaldırmışlar. Asil sormak istediğim tester lara verilen sürüm 706 MB oto güncelle 696 MB acaba bir fark varmıdır
  4. Roadronners

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Güncelle yerinde ekrana 10 kere tıklayınca aktif oluyor
  5. Roadronners

Yardım 3 Cihaz Arasında Kaldım

Bütçe önemli değilse iPhone 11 pro diyorum
  6. Roadronners

Sohbet Akım korumalı priz önerisi

İyi günler akım korumalı prizler icin söyle bir konu mevcut okumak isterseniz UPS'ler ve Akım Korumalı Prizler Hakkında
  7. Roadronners

Yardım uyeligimi siliniz..

İyi günler isterseniz bu konuya bakabilirsiniz [MIUI Device Team] Disabling advertising in security MIUI no ROOT !!! - Redmi Note 4X - Xiaomi MIUI Official Forum
  8. Roadronners

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

iyi günler tam olarak indirmemişim kurusa bakmayın 1.23gb da kalmış bende indi diye düşünüyorum.
  9. Roadronners

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

İyi günler bu sürümü indirdim ama güncelleme doğrulanamadı diyor nasıl çözebiliriz
  10. Roadronners

Yardım Redmi Note 7 sol ekrandaki kısayol sayfası yardım

Anladım en soldaki sayfa uygulama kasası onu kapatırsan sorunun büyük ihtimal çözülecek yada o sayfada özelleştirme var ordan istediğin kısa yolları kapatabilirsiniz
  11. Roadronners

Yardım Redmi Note 7 sol ekrandaki kısayol sayfası yardım

İyi akşamlar Google arama widget üstüne basılı tutup yukarı doğru sürükleyip kaldır dermisiniz
  12. Roadronners

Soru 10.4.2 sürümü geri mi çekildi ?

İyi akşamlar yüklemek isterseniz adres Rom - [Android 9] Mi 6 - MIUI 10 V10.4.2.0 PCAMIXM Global Stabil Rom
  13. Roadronners

Yardım Guncelleme

Listenin en üstteki gen güncel
  14. Roadronners

Soru Mi 6 İmei no uçar mı?

İmei silinmesi yasal olmayan yollarla yapılırsa siliniyor eğer böyle bir uygulama yapmadıysanız bir sıkıntı yok
Üst Alt