RN7 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Rom sonrası Takılma yavaşlık ve kasma

Merhaba RN 11 Pro Viva cihazını yeni satın aldım, fakat temiz rom yuklemesi sonrası aşırı şekilde kasma takılma yaşıyorum. Edl modda sp flash tool'la yükleme yaptım. Fastboot modda yükleme yaptim. Bütün rom sürümlerini eski yeni ve global tr Taiwan Endonezya EEA hepsini denedim. Eski rom...
  2. R

Rom Xiaomi Redmi Note 7 - Resmi ROM Koleksiyonu - Global | Avrupa | Çin | Hindistan | Rusya

Hocam şifresi var global 2.8 de nedir şifresi
  3. R

Çözüldü Xiaomi MI6 Pro yeniden başlatma sorunu ÖNEMLİ

Cihazın bootloader kilidi açık mı ?
  4. R

Soru bootloader xiaomi mi 8

Dostum 15 gün beklemeden bootloader kilidini kendimiz açmaya çalışırsak bir sorun olur mu ?
  5. R

Çözüldü Xiaomi MI6 Pro yeniden başlatma sorunu ÖNEMLİ

Dostum boot kısmını bozmussun sanırım. Cihazı flashlayip tekrardan MIUI kurulum yaparsan eğer fiziksel bir problemi yoksa düzelmesi gerekir.
  6. R

Çözüldü RN7 Heating (Isınma)

Tamamdır dostum teşekkür ederim.
  7. R

Dostum bana zaman ayirabilirsen çok sevinirim RN7 için IMEI repair le ilgili link gonderebilir misin çok makbule geçer :)
  8. R

Yardım Redmi Note 6 Pro Flash Camı Çizilmesi

Dostum çizik gidericiyle giderilebilecegini zannetmiyorum internetten RN6 Pro Teardown yazarak telefonunun icersinin nasıl sokulduğunu ve nelerin değişmesi gerektiğini bulabilirsin.
  9. R

Yardım Ekran nereden bulurum güvenilir

AliExpress gibi sitelerden ucuza temin Edip kendin takmayı deniyebilirsin. Eğer uygun alet edevatın varsa internetten videolarını izleyip yapabilirsin. Fakat alicaginiz ürünün gelme süresi biraz uzundur. Ortalama 10 ila 20 TL arasında gümrük vergisi bulunmaktadır.
  10. R

Yardım Redmi Note 7 Pubg ısınma ve kasma sorunu

10.3.6 Benim duşunceme göre RN7 için pek stabil değil büyük ihtimal bidaki update versiyonunda düzelecektir.
  11. R

Evet şu anlık IMEI repair RN7 için yok. IMEI repair geldiği zaman başka iki cihazın imeisini aktarmayı dusunuyorum :)
  12. R

Telefonun IMEI kaydı yapılacak herhangi bir sorun oluşmasını istemediğim için romda degisiklik yapmak istemiyorum :) 1562528527 Evet ama benim cihazimdaki değerler fazla ne yazık ki
  13. R

Yardım redmi note 7 global fabrikasyon rom

小米路由器远程下载 10.2.11.0 gibi duruyor detaylı incelersen işine yarayabilir
  14. R

:D Tamamdır teşekkür ederim
  15. R

Tamamdır dostum yeni stabil update ne zaman gelicektir bı bilgin var mı ?
Üst Alt