Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba RN 11 Pro Viva cihazını yeni satın aldım, fakat temiz rom yuklemesi sonrası aşırı şekilde kasma takılma yaşıyorum. Edl modda sp flash tool'la yükleme yaptım. Fastboot modda yükleme yaptim. Bütün rom sürümlerini eski yeni ve global tr Taiwan Endonezya EEA hepsini denedim. Eski rom...
Dostum çizik gidericiyle giderilebilecegini zannetmiyorum internetten RN6 Pro Teardown yazarak telefonunun icersinin nasıl sokulduğunu ve nelerin değişmesi gerektiğini bulabilirsin.
AliExpress gibi sitelerden ucuza temin Edip kendin takmayı deniyebilirsin. Eğer uygun alet edevatın varsa internetten videolarını izleyip yapabilirsin. Fakat alicaginiz ürünün gelme süresi biraz uzundur. Ortalama 10 ila 20 TL arasında gümrük vergisi bulunmaktadır.
Telefonun IMEI kaydı yapılacak herhangi bir sorun oluşmasını istemediğim için romda degisiklik yapmak istemiyorum :)
1562528527
Evet ama benim cihazimdaki değerler fazla ne yazık ki