rizgarilhan kullanıcısının son içeriği

1. R

Çözüldü Dahili Depolamada Telegram Dosyası Görünmüyor

yok dostum senin bahsettiiğin şey ile benim sorunum farklı şeyler..aynı şeyden bahsetmiyoruz.ben sorunu hallettim teşekkürler yine de cevabın için.
  2. R

Sonunda..yaklaşık 2 saatir uğraşmalarım sonucu çözüm bulabildim.Total comander uygulaması ile telegram dosyasına ulaşabildim..Niye bu kadar zorlaştırırlar niye bu kadar aksiyona gerek duyarlar bilemedim ama bu son olaydan sonra xiomi cihalazarından resmen iyice soğudum ve bir daha asla satın...
  3. R

en az 3 tane farklı dosya yöneticisi denedim , mevcut olana da tüm izinleri vermiş olmama rağmen malesef sorun hala devam..uygulamayı silip baştan yükledim ama yine yok dosya gelmiyor..Sıktı iyice
  4. R

Yardım Telegram fotoğrafların galeriye kaydedilmemesi sorunu

aynı dertten muzdaribim...sanırım sistem değişmiş ama daha büyük bir sorunumm var.. telegram dosyası da görünmüyor bende :(
  5. R

Yardım Whatsapp Klasör Sorunu

malesef burda da yok..hatta şyöe bir uyarı var : -bu klasörün içerikleri android kısıtlamalarından dolayı burada görüntülenemiyor- hiçbir yerde bulamaıyorum telegram dosyasını :(
  6. R

Yardım Telegram Dosya Problemi

aynı sorun bende de olmaya başladı..telegramda izlediğin dinlediğin herşey telegram dosya yöneticisi içinde telegram video ses vs içindeki doslaya otomatik kayıt ediliyordu ama şu an hiç kayıt edilmiyor...Ben uygulamayı silip baştan yükleyeyım dedim uygualam çalışıyor bu sefer de dosya...
  7. R

üstadım burda da yok malesef ..Kafayı yemek üzereyim valla uygulama su anda kullnılıyor ama içeriklerin oldugu dosya yok görünmüyor..Uygulama baştan yüklenince dosya da kendini depolama dizinine atmıyormu normalde ? atması lazım ama nerde bu dosya.. :(
  8. R

Merhaba ; Telegram uygulamasını telefondan kaldırıp kurulum dosyasını da telefondan sildim.sonra uygulamayı play storeden tekrar indirdim ve uygulamayı kullanmaya başladım ama depolamada telegram adında dosya oluşmadı ve hiçbir yerde de bulamadım.haliyle uygulama içindeki video resim vs vs gibi...
  9. R

Çözüldü Arama kaydetme özelliği?

bahsedilen endonezya romu yükkledik diyelim ..ee sonra ? uygulamalar zaten çalışmıyor bunun rom ile nasıl bir alakası var onu anlamadım..telefonum redmi not 8 pro 8/128 gb.bilen biri bu konuda işlem yapılış sırasını paylaşırsa sevinirim..yani rom yükledikten sonra nasıl bir yol izleyecez
  10. R

Uygulama Google arama ve kişilere alternatif harika bir uygulama!

Bilgi ve paylaşım için tekrar teşekkürler...Bu arada stabil çalışan bir uygulama bulursan ( Görüşme kayıt yapan ) bizi bilgilendirip paylaşırsan sevinirim.
  11. R

Uygulama Google arama ve kişilere alternatif harika bir uygulama!

öncelikle teşekkürler emeğin için..pro sürümü ben de rica edeceğim senden ayrıca bu kayıt yapma olayı malesef hiçbir uygulamada çalışmamaya başladı umarım dediğin gibi burda çalışıyordur.son olarak pro sürüm ile normal yüklediğimiz sürüm arasında ne fark var ?
  12. R

Yardım Kızılötesi Sorunu

mi kumanda sorunu bende de var stabil çalışmıyor..tuşları verdiği tepkiler ile tv deki tepklier çok farklı..sesi açıyorsun tv kapanıyor ..yada tv yi açıyorsun menü çıkıyor yada samsung smart tv yi hiç bulamıyor..ne olduysa gelen güncelleme sonrası oldu ve eski versiyonuda yükleyemiyorsun...
  13. R

Anket Android 11 güncellemesinden sonra sorun yaşayanlar; telefon modelini ve yaşadığı sorunları paylaşabilir mi?

Cihazım redmi Not 8 pro ..Güncelleme sonrası farkettiğim bir takım sorunlar şunlar oldu ; 1-Tarayıcı ( scanner) çalışmıyor ve sürekli hata ekranı veriyor 2- Galeride albümler çift olarak kayıt ediliyor,örneğin resimlerim isimli albüm , resimlerim_628 diye ikinci bir albüm olarak kayıt...
  14. R

Yardım Redmi Not 8 pro 12.5.1 güncelleme sonrası oluşan sorunlar .!

1-Tarayıcı ( scanner) çalışmıyor ve sürekli hata ekranı veriyor 2- galeride albümler çift olarak kayıt ediliyor,örneğin resimlerim isimli albüm , resimlerim_628 diye ikinci bir albüm olarak kayıt ediliyor ve bunlardan biri silindiğinde diğeri de siliniyor 3- Mi kumanda ile samsung smart tv...
Üst Alt