riyan78 kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Type-C - Micro USB çevirici

teşekkürler, sipariş verdim. :)
  2. R

Yardım Type-C - Micro USB çevirici

Merhaba, USB Type-C - Micro USB çevirici arıyorum, flaş bellek için. Konuyu tam bilmediğimden bir tane aldım fakat flaş belleği çalıştırmadı. Biraz araştırınca anladım ki piyasadaki çoğu çevirici sadece şarj amaçlı imiş. Benim istediğim micro usb olan flaş belleğimi kullanmak.
  3. R

Çözüldü 48 MP seçeneği yok

Merhaba, varmış dediğiniz gibi bulduk yardımlarınız sayesinde. Teşekkürler
  4. R

yardımlarınız için teşekkür ederim, cihaz şuan yanımda değil eşimde uğraşıyor şuan çözebilirsek yazacağım sonucu, yoksa artık akşama eve gittiğimde kendim bakacağım duruma. :)
  5. R

Cihazı buradan aldık; Xiaomi Redmi Note 7 128 Gb Xiaomi Türkiye Garantili - n11.com iade edeceğiz 48 MP yoksa şayet.!
  6. R

1560690118 bizdeki sürüm bu şekilde
  7. R

Merhaba arkadaşlar bu telefonu yeni aldık 2 gün oldu ve 48 MP seçeneği yok telefonda yoksa biz mi göremedik. Yardımcı olur musunuz.? https://i.hizliresim.com/WX4JdQ.jpg
  8. R

Yardım Redmi note 7 kamera sorunu

Merhaba, bizde telefonu alalı 2 gün oldu video çekiminde problem var acaba söz ettiğiniz problem bizimkisiile aynı mı.? link teki videoyu incelerseniz sabit kare çekiminde bile yapıyor bunu. Özellikle 3.saniye - 7. saniye ve 21. saniyelere dikkat. Aslında videonun genelinde var bu sorun, çözümü...
  9. R

Yardım Redmi note 7 video sürekli odaklama sorunu

Merhaba, bizde telefonu alalı 2 gün oldu video çekiminde problem var acaba söz ettiğiniz problem bizimkisiile aynı mı.? link teki videoyu incelerseniz sabit kare çekiminde bile yapıyor bunu. Özellikle 3.saniye - 7. saniye ve 21. 27. - 28 . saniyelere dikkat Xioami Redmi Note 7 Video 2019-06-16...
Üst Alt