Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar.
Android 11 güncellemesi geldi bugün cihazıma. Bunu yükleyeyim mi ? Cihazım yurt dışı kayıtlı. Orijinal eu rom yüklü resimde bilgileri mevcut.
Dostlar telefona telefoncuda imei attırdım. Sonra telefonda magısk manager adlı uygulamayı fark ettim bu uygulama yüzünden banka uygulamalarına filan giremiyordum. Çünkü root atılmıştı telefona. az soruşturdum millete sordum face xıaomı grupların da sil bir şey olmaz imei gitmez dedi ben de...
DOSTLAR TELEFONA IMEI ATTIRDIM TELEFONCU DA SONRASIN DA TELEFONDA MAGISK DENEN UYGULAMAYI FARK ETTIM BU UYGULAMA YUZUNDEN BANKA UYGULAMALARINA FILAN GIREMIYORDUM CUNKU ROOT LANMISTI TELEFON SORUSTURDUM AZ HERKES SIL DEDI BIR SEY OLMAZ IMEI GITMEZ DEDI SILDIM VE TELEFON KAPANDI REDMI YAZISINDA...
Dostlar, herkese merhaba hepinize iyi forumlar dilerim.
Benim sorum Redmi note 9s telefonuma IMEI attırdım telefoncu da eve geldiğim de telefonda magisk manager adlı uygulamayı gördüm bu uygulama nedir silersem IMEI gider mi ? Telefonum rootlu olmuş sanırsam root nasıl kaldırırım ? Kaldirirsam...