riseandshine kullanıcısının son içeriği

1. riseandshine

Yardım telefonum yarı türkçe yarı ingilizce oldu

merhaba, telefonum normalde türkçe dilindeydi ama bir ara ingilizce kullanmak istedim, çok fazla verim alamayınca yeniden türkçe'ye döndüm. fakat yarisi ingilizce olarak kaldı. değişmiyor ve düzelmiyor. ne yapmam gerek? yardımcı olur musunuz?
  2. riseandshine

Yardım redmi note 7 dil değişimi sonrası

merhabalar, telefon dilini ingilizce kullanıyordum daha sonra yeniden turkceye cevirince bazı yerler ingilizce kalmaya devam etti. örneğin telefon konum izni isteyince ekrana gelen izin çerçevesi tamamen ingilizce. bazı uyarılar yine ingilizce. yani tamamen turkce olmadi. sebebini bilmiyorum...
  3. riseandshine

Yardım Youtube Vanced Sonrası Cihaz Hataları

arkadaşlar merhaba, vanced yüklendikten sonra, kişilerim gitti, yedeklerim gitti vs vs geri yükleme de yapamıyorum google hesabimdan. hata veriyor. cildiricam resmen. vanced yuklerken optimizasyonu kapat demişti kapattim diye mi böyle oldu acaba? çok üzgünüm şu an. :(
  4. riseandshine

Çözüldü Telefonun tamamını yedekleme

merhabalar, foruma baktım ama gerekli cevabı bulamadığım için bu konuyu açma ihtiyacı duydum. mi cloud'um da yeterli alan kalmadığı için rehberim, fotoğraflarım, videolarım, kişilerim, mesajlarım vs vs. yani kısacası tüm telefon yedeklenemiyor uzun bi zamandır. telefonda ne var ne yok her...
  5. riseandshine

Soru MIUI 12 Güncellemesi Sonrası Bildirim Çubuğu

arkadaşlar merhaba, global sürüm güncellemesini birkaç saat önce aldım ve yükledim fakat bildirim çubuğunu sağ taraftan çekince kontrol merkezi sol taraftan çekince bildirimle vs. gibi bir özellik gemiş sanırım. ama ben de henüz bir değişiklik yok. eski görünüm devam ediyor. benim telefonda mı...
  6. riseandshine

Yardım App Vault Uygulaması

arkadaşlar selamlar, google play'e girdiğimde 2 adet app vault programı mevcut görünüyor. bunların ikisini kaldırdığım takdirde telefona herhangi bir zararı var mıdır? veyahut cihazın stabilitesinde herhangi bir bozulma olur mu? mesela x uygulaması çalışmayı durdurdu gibisinden bir sorun...
  7. riseandshine

Yardım Wifi Kopuyor ve Sim Kartı Görmüyor

arkadaşlar merhaba, şu sıralar telefonumda sürekli wifi kopmaları yaşıyorum. modem açık olmasına rağmen wifiyi görmüyor. ve telefon bir türlü hattımı görmüyor. anca yeniden başlatmak zorunda kalıyorum telefonumu. yani bu şekilde yeniden görmesini sağlayabiliyorum. var mıdır yardım edebilecek...
  8. riseandshine

Soru Boe Ekran Kalitesi

sorunlu panel yerine aynı panel takılması da ayrı bi olay gerçekten.
  9. riseandshine

Uygulama ınstagram

aynı sorunu ben de yaşıyorum. güncelleme bekleyeceğiz.
  10. riseandshine

Soru Boe Ekran Kalitesi

arkadaşlar kusura bakmayın ama tianma ekran paneli kullanıyorum dördüncü ayımda ghost screen ile karşılaştım. korkudan servise de veremiyorum telefonu.
  11. riseandshine

Yardım Redmi Note 7 Ghost Screen Problemi

acaba telefonunu ghost screen yüzünden servise yollayan var mıdır forumda?
  12. riseandshine

redmi note 7 kronik sorunlarından biriymiş bu ghost screen olayı. yani uzak dursanız iyi edersiniz açıkçası.
  13. riseandshine

bende ki tianma panel zaten tianmaların çoğunda bu sorun çıkıyormuş. yerine takılacak olan umarım daha sağlam bir şey olur. hatta umarım telefonuma bir şey olmaz. :)
  14. riseandshine

serviste telefona bir şey olacak korkusu da var içimde açıkçası. insan türkiyede olunca çekiniyor. fakat yollamaktan başka çare yok.
  15. riseandshine

servisteyken farklı bi ekran takma olasılığı yok mudur? yani bir daha böyle olmasın diye bu özelliği taşımayan ekran takılamaz mı?
Üst Alt