RimPalace kullanıcısının son içeriği

1. R

Yardım Ücretli Onarım Talebi

Arkadaşlar selamlar. POCO X3 NFC cihazım var. Ekran değişimi sonrası işlemci arızası hatası alındı. Ekranı ben değiştirdim ekran gelmeyince telefoncuya verdim başka ekran ile denemiş sorunun ekranda değil işlemci arızası olduğunu iletti. Cihaz tamiri yapabilecek varsa DM üzerinden ulaşabilir...
  2. R

Yardım POCO X3 Ekran Değişimi Sonrası Açılmıyor

Arkadaşlar selamlar. POCO X3 NFC cihazım var iç ekranı kırıldı değiştirdim. Öncekininde ben değiştirdim sorun olmadı. Bu sefer ekranı taktım test için çalışıyor. Sonra ekranı yapıştırdım bağlantıları tamamladım açılmıyor. Sorunun neyde olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
  3. R

Soru Poco x3 titreşim

hocam sorumun sebebi şu iç ekran kırıldı değiştirdim ekran geldi sonra yapıştırdım ekran gelmedi telefonculara götürüyorum hemen ekranı takarken kırmışsındır yeni ekran takılacak diyorlar benim telefonda hiç titreşim yok şuanda sadece telefonu pcye bağlayınca pc teli görüyor com olarak
  4. R

Soru Poco x3 titreşim

Arkadaşlar selamlar poco x3 nfc sarja takıldığında veya kapalıyken açma tuşuna basıldığında titreşiyor mu ?
  5. R

Yardım NFC Ekran Değişim Sorunu

Sorun ekrandamı yoksa anakarttamı nasıl anlayabiliriz ? ekran takılı değil iken telefon çalışırmı mesela pcye bağlayınca görür mü ?
  6. R

Yardım NFC Ekran Değişim Sorunu

Arkadaşlar selamlar. İç ekranı kırıldı değiştireyim dedim. Şuankinide ben değiştirdim elim eriyor biraz. Yeni aldığım ekranı silikonları sürmeden takıp denedim açıldı çalıştı dokunmatiğinin denedim sorun yok. Sonra silikonlarını sürdüm yerine yapıştırdım soketleri taktım telefona görüntü...
  7. R

Soru Poco x3 nfc ekran

Pttavmden 650 liraya
  8. R

Soru Poco x3 nfc ekran

arkadaşlar ekranımda sorun var değiştireceğim öncekini de ben değiştirdim sorunsuz şekilde şimdi yeni ekran sipariş verdimde poco x3 yazıyor sadece ürün isminde nfc yazmıyor sorun olur mu ? uyar mı yani benim cihaz x3 nfc sipariş ettiğimde sadece x3 yazıyor
  9. R

Yardım Arama ekranı sorunu

Arkadaşlar selamlar. Poco x3 nfc cihazım var. Ekranı kırılmıştı ben değiştirdim ama sensör önü kazılması gerekiyormuş kazımadım tekrar ekranı çıkartmaya korktum kırarım diye. Bende çevirici diye bir telefon uygulaması kullanıyorum ayarlarında yakınlık sensörünü devre dışı bırak dedim o sorunu...
  10. R

Yardım POCO X3 NFC Proximity Sensör Hatası

Arkadaşlar proximity sensör sürekli 0 da hiç 5 olmuyor. Dün bi 10 dakikalığına 5 oldu sensöre elimi koyunca 0 oldu şimdi yine böyle
  11. R

Yardım POCO X3 NFC Yakınlık Sensörü Sorunu

oranın 5 olması lazım elini yakınlaştırınca 0 olması lazım benimki kafasına göre bi 5 bi 0 .d
  12. R

yeniden başladı soruna :( 1676481866 Sorun noktasını buldum. Eski ekranda telefoncu sensörün önünü kazımış incecik. Ekranı çıkartmaya korkuyorum. Telefonu kulağıma dayadığımda ekranın kararmamasını istiyorum öyle ayar var mı acaba?
  13. R

Kendi kendine düzeldi arkadaşlar.
  14. R

Arkadaşlar selamlar. POCO X3 NFC cihazım var. Orjinal ekranı kırılmıştı. Tamirciye verdim yaptı gelgelelim arama yapınca sanki kulaktaymış gibi kararıyordu. Karşı taraf kapatınca kendine geliyordu. Geri götürdüm 2 saat sonra gittim halletmiş. Geçenlerde yine kırıldı. Ben yaparım bunu dedim...
  15. R

Yardım POCO X3 NFC Dokunmatik

yapıldı hocam 5 ay önce
Üst Alt