Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar.
POCO X3 NFC cihazım var iç ekranı kırıldı değiştirdim.
Öncekininde ben değiştirdim sorun olmadı.
Bu sefer ekranı taktım test için çalışıyor.
Sonra ekranı yapıştırdım bağlantıları tamamladım açılmıyor.
Sorunun neyde olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
arkadaşlar ekranımda sorun var değiştireceğim öncekini de ben değiştirdim sorunsuz şekilde
şimdi yeni ekran sipariş verdimde poco x3 yazıyor sadece ürün isminde nfc yazmıyor sorun olur mu ? uyar mı yani
benim cihaz x3 nfc
sipariş ettiğimde sadece x3 yazıyor
Arkadaşlar selamlar. Poco x3 nfc cihazım var.
Ekranı kırılmıştı ben değiştirdim ama sensör önü kazılması gerekiyormuş kazımadım tekrar ekranı çıkartmaya korktum kırarım diye.
Bende çevirici diye bir telefon uygulaması kullanıyorum ayarlarında yakınlık sensörünü devre dışı bırak dedim o sorunu...
Arkadaşlar selamlar. POCO X3 NFC cihazım var.
Orjinal ekranı kırılmıştı. Tamirciye verdim yaptı gelgelelim arama yapınca sanki kulaktaymış gibi kararıyordu. Karşı taraf kapatınca kendine geliyordu. Geri götürdüm 2 saat sonra gittim halletmiş.
Geçenlerde yine kırıldı. Ben yaparım bunu dedim...
arkadaşlar selamlar
telefonun ekranının bası kısımları zar zor çalışıyor bası kısımlar çalışmıyor
yazılımsal olması mümkün mü ?
örnek vereyim klavyenin r tuşunun bölgesi çalışmıyor
twrp gidiyorum o kısım çalışmadığı için kaydırma yapamıyorum
ekranda kırık felan yok ama dokunmatiği öldü
arkadaşlar selamlar poco x3 nfc cihazım var
unlocked
bundan 4-5 ay önce ekranım kırıldı ekran değişti
ekran sağlam sadece 2-3 tane siyah çizgi var incecik 1 aydır var
son 3 gündür dokunmatiğinde sıkıntı var 3-4 kez basmam gerekiyor bazen
değiştiren çocuğun yanına uğradım dokunmatik azaldı...
Arkadaşlar selam poco X3 nfc twrp yükledim
Magisk 20.4 ve 21 sürümlerini tek tek denedim flashliyorum reboot diyorum fakat rootlanmiyor root check ile bakiyorum kök izni yok diyor magisk apk kendim kurdum root yok diyor bunu neden yapabilir
arkadaşlar şu konudaki gibi twrp kuracağım
https://forum.miuiturkiye.net/konu/poco-x3-nfc-twrp-3-4-0-15-tek-tus-yukleme-araci.99689/
fakat pc pocoyu bi türlü görmüyor
böyle oluyor kabloyu takınca hangi driver kursam aynı 3 kablo denedim hala aynı sizce sebep nedir
Arkadaşlar selam. Malum youtube sorunlarından dolayı (arkaplan oynatmama- gereksiz tonla reklam) yüzünden vanced yöneldi çoğu kişi.
Vanced manager ile kurulmaya başlandığından beri sorunlarım var.
İlk 3-4 gün sorunsuz sonra yine normal youtube'a dönüyor.
Uzun süredir sıkıntı yaratmayan older...