Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar.
POCO X3 NFC cihazım var. Ekran değişimi sonrası işlemci arızası hatası alındı.
Ekranı ben değiştirdim ekran gelmeyince telefoncuya verdim başka ekran ile denemiş sorunun ekranda değil işlemci arızası olduğunu iletti.
Cihaz tamiri yapabilecek varsa DM üzerinden ulaşabilir...
Arkadaşlar selamlar.
POCO X3 NFC cihazım var iç ekranı kırıldı değiştirdim.
Öncekininde ben değiştirdim sorun olmadı.
Bu sefer ekranı taktım test için çalışıyor.
Sonra ekranı yapıştırdım bağlantıları tamamladım açılmıyor.
Sorunun neyde olduğunu nasıl öğrenebilirim ?
hocam sorumun sebebi şu iç ekran kırıldı değiştirdim ekran geldi sonra yapıştırdım ekran gelmedi
telefonculara götürüyorum hemen ekranı takarken kırmışsındır yeni ekran takılacak diyorlar
benim telefonda hiç titreşim yok şuanda sadece telefonu pcye bağlayınca pc teli görüyor com olarak
arkadaşlar ekranımda sorun var değiştireceğim öncekini de ben değiştirdim sorunsuz şekilde
şimdi yeni ekran sipariş verdimde poco x3 yazıyor sadece ürün isminde nfc yazmıyor sorun olur mu ? uyar mı yani
benim cihaz x3 nfc
sipariş ettiğimde sadece x3 yazıyor
Arkadaşlar selamlar. Poco x3 nfc cihazım var.
Ekranı kırılmıştı ben değiştirdim ama sensör önü kazılması gerekiyormuş kazımadım tekrar ekranı çıkartmaya korktum kırarım diye.
Bende çevirici diye bir telefon uygulaması kullanıyorum ayarlarında yakınlık sensörünü devre dışı bırak dedim o sorunu...
yeniden başladı soruna :(
1676481866
Sorun noktasını buldum. Eski ekranda telefoncu sensörün önünü kazımış incecik.
Ekranı çıkartmaya korkuyorum. Telefonu kulağıma dayadığımda ekranın kararmamasını istiyorum öyle ayar var mı acaba?
Arkadaşlar selamlar. POCO X3 NFC cihazım var.
Orjinal ekranı kırılmıştı. Tamirciye verdim yaptı gelgelelim arama yapınca sanki kulaktaymış gibi kararıyordu. Karşı taraf kapatınca kendine geliyordu. Geri götürdüm 2 saat sonra gittim halletmiş.
Geçenlerde yine kırıldı. Ben yaparım bunu dedim...